Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyah ayakkabı

münazara

Öne çıkan mesajlar

lacoste un ayakkabıları bence gayet şık, ama hakkat değmiyo o kadar para vermeye.. bi ay da mahvoldu beyaz ayakkabı :S

lacoste alacak gücün warsa tommy ya da diesel de alabilirsin, diesel in ayakkabıları bence çok şık deiller genel olarak ama dayanıklılar baya.. ama tommy hem şık hem kaliteli :)

ayriyetten pull n bear da tarz ayakkabılar war hoşuna gider mi bilmiyorum, bi bakıverirsin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

logcupasa said:
Eralp said:
Alın size kişisel tercihim:

Bende nike isareti kırmızı- borda arası bı renk var cok memnunum bunu al dıyecektım :)

aha bende de var bundan :) konsoloslukta yemeğe davet edilmiştik bir gezide(hava atmak gerekirse seul de) takım elbise altına bile giydim bu naykları hehe öküzlüktü kabul ama ayakkabım yoktu
Bence de yere yakın fln ama çok rahat pratik kibar ucuz vs
ben de 80 gibi bi fiyata almıştım buarada
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şikayet mailimin üzerinden 24 saat bile geçmeden aradılar cepten, defalarca özür dilediler falan. Gelin bu akşam yarın akşam size verelim o dediğiniz ayakkabıları kampanyalı fiyata dediler. Problemi çözmeye çalıştılar falan. 3-4 sefer aradılar. Alkışlar ykmye. Müşteri ilişkileri başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Clyde serisi Puma'nın.Diğer renklerinden var bikaç çok rahatlar,siyahı da şıkmış baya tavsiye ederim.

bence bu çok güzel(tu)

şunu kullanıyorum 5 aydır, çok rahat çok hafif çok kullanışlı. her şeyin altına gidiyo bildiğin siyah ayakkabı yani =p
http://www.yalispor.com.tr/images/products/00/02/24/224_buyuk.jpg

tabi önündeki altın tokayı çıkarmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...