sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 pek rahat olduğunu sanmıyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 futbol ve benzeri oyunlarda ani ayaktan firlama durumunda otomatikman roboto donusuyorsa alinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 lacoste un ayakkabıları bence gayet şık, ama hakkat değmiyo o kadar para vermeye.. bi ay da mahvoldu beyaz ayakkabı :S lacoste alacak gücün warsa tommy ya da diesel de alabilirsin, diesel in ayakkabıları bence çok şık deiller genel olarak ama dayanıklılar baya.. ama tommy hem şık hem kaliteli :) ayriyetten pull n bear da tarz ayakkabılar war hoşuna gider mi bilmiyorum, bi bakıverirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 merrell falan iyi. alıyorsun hayvan gibi giyip üzerinde bomba patlatıp sonra da bush'a atsan bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Prada ya fa gucci al paran varsa dedim gibi her yere de giyersin. Ya da Fred Perry al. Rahat onlar da. Ucuz ariyorsan converse ya da vans den sasma siyah modellerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Suit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Estel_Anorien said: Suit Up! Bayan ayakkabısı bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Estel_Anorien said: Suit Up! kızım istedi ama bulamadık. okullar açıldığında almak lazım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 logcupasa said: Eralp said: Alın size kişisel tercihim: Bende nike isareti kırmızı- borda arası bı renk var cok memnunum bunu al dıyecektım :) aynısından war çok rahat tawsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Clyde serisi Puma'nın.Diğer renklerinden var bikaç çok rahatlar,siyahı da şıkmış baya tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ediktıd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 logcupasa said: Eralp said: Alın size kişisel tercihim: Bende nike isareti kırmızı- borda arası bı renk var cok memnunum bunu al dıyecektım :) aha bende de var bundan :) konsoloslukta yemeğe davet edilmiştik bir gezide(hava atmak gerekirse seul de) takım elbise altına bile giydim bu naykları hehe öküzlüktü kabul ama ayakkabım yoktu Bence de yere yakın fln ama çok rahat pratik kibar ucuz vs ben de 80 gibi bi fiyata almıştım buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Laorx said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 al bi deri converse iki kere çivi girdi bişey olmadı üç senedir giyiyorum. bir de piyasadaki bütün spor ayakkabıları (converse dahil) bence berbat, hiç birini alasım gelmiyor. parçalanana kadar böyle devam, sonra da ucuza convers alırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 en uzaga kim işedi bu topicte merak ettim ama okumaya vaktim yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Jedi said: en uzaga kim işedi bu topicte merak ettim ama okumaya vaktim yok =( ne demek istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bu arada şikayet mailimin üzerinden 24 saat bile geçmeden aradılar cepten, defalarca özür dilediler falan. Gelin bu akşam yarın akşam size verelim o dediğiniz ayakkabıları kampanyalı fiyata dediler. Problemi çözmeye çalıştılar falan. 3-4 sefer aradılar. Alkışlar ykmye. Müşteri ilişkileri başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 BulletRide said: Clyde serisi Puma'nın.Diğer renklerinden var bikaç çok rahatlar,siyahı da şıkmış baya tavsiye ederim. bence bu çok güzel(tu) şunu kullanıyorum 5 aydır, çok rahat çok hafif çok kullanışlı. her şeyin altına gidiyo bildiğin siyah ayakkabı yani =p http://www.yalispor.com.tr/images/products/00/02/24/224_buyuk.jpg tabi önündeki altın tokayı çıkarmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 zokarto said: Laorx said: sakat ayakkabisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Heidi'nin dedesin giyerdi bunları rahtmetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 pumalar güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 http://img88.imageshack.us/img88/280/agdu7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Lescon al. 1 hafta gider rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://store.nike.com/index.jsp?country=GB&lang_locale=en_GB&l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-210947/pgid-134032#l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-210946/pgid-134032 Bunu gören kullanan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar