Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya adam istifa etmedi bu topik kilitlensin...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Besiktas'in iyi gunlerinde Lucescu'yu yere goge sigdiramayan Besiktas taraftari, sampiyonluk yarisindan kopunca neden onu 'gammaz' ilan etti anlayamiyorum. Bu mu sizin desteginiz? Biz, Imparator'umuzu 'IMPARATOR'lara yaki$ir bir $ekilde ugurladik... Ornek alin Galatasaray'i...[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 İyi abi o zaman Teknik direktör gereksiz hep luce kalsın kümede düşelim farketmez. Yahu sen Beşiktaş ı çalıştırıyorsun.11 puandan 8 puan fark yiyorsun.Ve senın hataların çok önemli yer tutuyor. Bunun sevgisimi kalır artık??? Takım taktik yüzünden gitse birşey demiicem taktiktir olur yanlış transfer olur t.d suçu yoktur. Ama elindekilerindekine önce güveniyorum diyip sonra satıp yönetimi zor durumda bırakmak bu T.d sığmaz... Ama yinede geldiği gibi gider uğurla... ama içimizde bi kırıklık bırakarak...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bence seneyede luceyle devam ederler[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben başından beri anti luceciydim[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: blackchaos, 07 Mayıs 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Ama elindekilerindekine önce güveniyorum diyip sonra satıp yönetimi zor durumda bırakmak bu T.d sığmaz... ???????????????? lol para için kim kimleri sattı biliyoruz abi bunun suçunu luceye atmayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Luce satılanlardan dolayı değil alınmayanlardan dolayı suçludur.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Raid3r, 09 Mayıs 2004 13:45 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 07 Mayıs 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Ama elindekilerindekine önce güveniyorum diyip sonra satıp yönetimi zor durumda bırakmak bu T.d sığmaz... ???????????????? lol para için kim kimleri sattı biliyoruz abi bunun suçunu luceye atmayın bari Luce eğer isteseydi İlhan Mansız da o takımda dururdu Ahmet Dursunda...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar