viole Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Adamin biri Randevu Evi´nin kapisini calar... Merhaba‚ ben Samantha ile gorusmek istiyorum. Bir dakika efendim. Adami iceri alirlar‚ bir sure sonra cokguzel bir Kadin merdivenlerden iner. Beni aramissiniz.Evet‚ geceyi sizinle gecirmekistiyorum.Tamam‚ ama benim tarifem biraz pahalidir‚geceligi 1.000 Dolar.Parasi onemli degil‚ geceyi seninle gecirmek istiyorum.Beraberce yukari cikarlar ve geceyi birlikte gecirirler... Ertesi gun adam yine Randevu Evine gelir...Samantha ile gorusmek istiyorum. Beyefendi baska kizlarimiz da var. Umurumda degil‚ ben Samantha ile gorusecegim.Samantha gelir Yine mi sen ? Evet‚ geceyi seninle gecirmek istiyorum.Yalniz fiyatimi hatirliyorsun degil mi ?1.000 Dolar. Hic onemli degil‚ ben geceyi seninle gecirecegim. Birlikte yukari cikarlar‚ o geceyi deberaber gecirirler.Ucuncu gun‚ ayni adam‚ yine ayni Randevu Evi... Merhaba‚ Samantha ile gorusmek istiyorum. Samantha asagi iner: Tanrim‚ yine mi sen ! Bak‚ devamli musterilere indirim falan yapmiyorum‚ fiyatim ayni‚ 1.000 Dolar.Onemli degil‚ ben geceyi seninle gecirmek istiyorum. Yine yukari cikarlar. Islerini bitirdikten sonra Benden bu kadar hoslanman cok guzel ama anlayamiyorum‚ uc gece ust uste bana 1.000 Dolar odedin. Nerelisin sen ? Tel Aviv´liyim. Tel Aviv mi ? Aaa‚ benim Kizkardesim deTel Aviv´de yasiyor. Biliyorum‚ sana getirmem icin bana üç bindolar verdi de ... löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ULAN İNSAN İNSANA YAPAR MI BUNU :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 mantıklı. gülmedim ben tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 gökten samantha yağsa, bizim başımıza ne düşer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 meteor daha sağlam cevaplar bulurumda ilk aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oda yerden seker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar