mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ntvsporda şimdi başlicak. 3 takım aynı puanda ligi bitirince şampıonluğu 3lu turnuva belirlicek. san lorenzo ilk macta tigreyi 2 1 yendi. eger bunuda kazanırlarsa şampıon olcaklar. baya ii maç olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 eyw (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hakemin son maçı heralde (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bu maçın da 2-1 bitmesini istiyodum, son maçta da 2-1 tigre galibiyeti olursa artık taş kağıt makas oynayıp belirlesinler istiyodum. hakem ve san lorenzoluların sinirleri pek el vermedi. 3-1 boca aldı maçı, böyle bi ihtimal ortadan kalktı. yanlış hesaplamıyosam san lorenzo'nun şampiyonluk ümidi de kalmadı. (tabi artık burada averaja bakılıyorsa, ligdeki gibi bir durum oluyorsa yine taş-kağıt-makas'a gidecek iş) boca-tigre maçı final olacak bu durumda, tigre şampiyonluk için 2 farklı galibiyete bakacak. tigre'nin avantajı ise 2-3 gün fazla dinlenmiş olarak çıkmak. bir de riquelme ve vargas yok boca'da. tigrenin durumunu bilmiyorum. ama enteresan bir maç olacak, genel olarak şu final turnuvasının tümü gibi. umarım tigre şampiyon olur, daha doğrusu boca şampiyon olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2 takımda aynı renk forma giymişti hakem bile aynıydı seçemedim hiç oyuncuları ama guzel maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 boca'nın yediği gol evlere şenlik. solari ceza sahası dışından topa çok zayıf vurdu, önündeki defans oyuncusu ve kalecinin beşliğinden geçti tıngır mıngır gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 o değilde bocadan bir oyuncu aldığı darbe sonucu yerde titreşip garip hareketler yapıyordu hastaneye falan kaldırıldı yaşıyo mu kendisi acaba :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Darqainu said: o değilde bocadan bir oyuncu aldığı darbe sonucu yerde titreşip garip hareketler yapıyordu hastaneye falan kaldırıldı yaşıyo mu kendisi acaba :O kanadı kopmuş 2 ay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kanadı mı kopmuş ? o_O WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aynen o ne demek be ehhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar