Killer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ya dota için host olamıyorum bi türlü eski yaptığım şekilde yapıyorum hata veriyo airties 102 modem var eski port yönlendirme zart zurt giriyorm hata veriyo yardım edin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ne hatası verdiginide yazsaydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oha sorunu hallettim sanırım deniycem şimdi.halbuki farklı bişey de ytapmadım şimdi ama bkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yok portu açtım ama olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bayadır girmiyodum yok mu önerisi olan yardım edebilcek olan vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aynı modem bende'de var biri buraya yazarsa yapabilenlerden bende bilgilenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 paticik sunucusuna gelip +1 gereken oyuna girmeyenlere port acmakta yardimci olmuyoruz. saka bir yana, gercekten +1 su anda, oyundan sonra konusuruz senin port olayini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yav yapın 1.22 geleyim.ayrıca zamanında çok durduk o kanalda da dışarda kaldık atıldık hor görüldük yeminliyim oynamam patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 portlar ayarladım da aktive edemiyorum.durum kapalı gözüküyo etkin değil halledemdim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Abi kusra bakmayın ya yemekteydim kanalda kaldım patiden bi kaç kişiye msnimi vericem zaten daha kolay ulaşılır bu +1 ler için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 airties'in 111 modelini aldım halledemiyorum hala help not:port açamıyorum diye değil tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yahu şu bilgisayar hyakkında herşeyi bilyosunuz yok mu bu basit şeyi bilen kafayı yicem ya://: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mum_Chamber said: paticik sunucusuna gelip +1 gereken oyuna girmeyenlere port acmakta yardimci olmuyoruz. saka bir yana, gercekten +1 su anda, oyundan sonra konusuruz senin port olayini =) oha mod bunu yaptı.sıç cemaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bu topici resmi dota +1 topici ilan ediyoruz o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yuh lan ayıp size dkfs.herkeste bilgisayar yapıcak bilgi var port açcak bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar