Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bilmiyorum, öyle bi baktım inceledim, da vinci şifresi kadar iyi olmadıgı kesin (yok böle bişi ya hayatımda ilk defa bu kadar ilginç kitap okudum, hem guzel hem ilgi çekici hem de super)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bu kadar güzel bi kitabı bulamam bence başka bi yerde süper ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 abi bide donem odevi kascam haftaya ,off of aslında guzel şey de lanet etmeye başladım şu matematiğe, altın orandan donem odevi catlak matematikci sunum yapcaksınız, slayt gosterisi istiomdiyo... ben kafayı bi gomcem ona sonunda o olcak[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 :) slayt gösterisi mi? oha adam saçmalamış be... ya sonuçta ilgin var anlatırsın yaparsın bişeyler eğlenceli konu!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 kadin... kadın bı de dream theater metallica falan dinliyo, okulda kadını eziyolar filan ben de kapışıyorum bunla arada... allam ya ne kıl bişi... ama burda bide dert yanmıcam, karının göz/tüne sokacam yazıları aha bu diye oda anlat dicek, anlatıcamkarneye mat 4 gelcek... nası taktık?:-p[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 şimdiden tbr... bu arada kadına helal metallica-dt falan kaç yaşında?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ne bilim 40ını 50sini vurmuştur heralde, kadının ismi gargi :) yani biz ole diyoz gargamele cok benziyoda (puahah) 40-50 yas arası bekar var sa patide duyrulur :-P neyse ya iyice geyie bindi topic..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bence de dağıtmayalım topic i... hehe kadına bak be!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Leo'nun gay olduğunu söylememe gerek yok sanırım ;). Bu Mona Lisa olayını açıklığa kavuşturuyor hehe. Ayrıca Last Supper'da çok ilginç bir ayrıntı vardır, Isa'nın göğüsünde ters A vardır bir adet. Bilin bakalım bu ne manaya gelmektedir ;).[signature][hline]Hödö we are.
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ayrıca dan brown'un yeni kitabı 6 mayısta çıkıyor.kahramanımız robert langdon la yeni bir maceramız daha var yani.bu arada kitabın adı : melekler ve şeytanlar...[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...*
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Dead sea scrolls. Bu kitabı alın, passion'ın neden çevrildiğini anlayın...[signature][hline]Hödö we are.
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Mayıs 2004 00:48 tarihinde demiş ki: Leo'nun gay olduğunu söylememe gerek yok sanırım ;). Bu Mona Lisa olayını açıklığa kavuşturuyor hehe. Ayrıca Last Supper'da çok ilginç bir ayrıntı vardır, Isa'nın göğüsünde ters A vardır bir adet. Bilin bakalım bu ne manaya gelmektedir ;). Ters A yı çevirdiğinde, V olur...Yada,ortasında yatay çizgi olan V olur.. Ortasında yatay çizgi bir V nin omega işareti(ters A işte anladık biliyoruzda,karakteri yapamadım :P) ile herşeyin başlangıcı yada herşeyin sonu olabileceği sistemi var :) Mesela, Ghaldın avatarında ki ankh ın mısırda Eski dil üzerinde ve rahiplerde SONSUZLUK a giden kutsal güç olarak betimlendiği mevcut. Fakat birde şuna bakın, () - | [ankh yukardakine benziyor var sayalım] Ankhın,2. ve 3. satırındaki yerlerini çıkardığınız zaman(belirli bir düzenek içinde),SONSUZLUK manası tamamen değişiyor ve, HERŞEYİN SONU manasına geliyor ;] heh Böyle bir şey vardı..Vakti ile bayağı bir araştırmıştım okuyarak.. Bir kilise var,bir adaya inşa edilmiş olan..Oldukca ünlü bir kilise..(nerde olduğunu hatırlamıyorum) oradaki bir resimdede tam bu sistem ve Fi sayısı kavramı var.. Pff... İnsanlık asla geçmişin yıktıklarını bulamıyacak... Tarihin silişini,Norton recover bile kurtaramaz..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 herkesin dehasi kendine gore deigisir cok fazla deha var dunyada.benim idolum nikolai tesla dir mesela.
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 o altın oran deyilmiydi. kısaca uyum olarak büyük parçanın küçük parçaya oranı gibi birşeydi sanırım.[signature][hline];;suitfly icq
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ankh ölümsüzlüğü simgeler aynı zamanda hehe.[signature][hline]Hödö we are.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 nası yani ölümsüzlük?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hmm anladım...geniş bilgileri nerde bulabilirim acaba?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 saolasın da keşke tr olaydı olsun anlamaya çalışcaz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Mayıs 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir]
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 direk almaya gidiyorum kitabı.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: _-Sturm-_, 08 Mayıs 2004 10:10 tarihinde demiş ki: Ankh ölümsüzlüğü simgeler Mısır hiyerogliflerinde.. Ölümsüzlüğün anahtarıdır.. Evet hatta firavunların ısımlerındede var Onemlı baya Tut-Ankh-Amon Amonda Gunes tanrısı Aslında tanrı Tut gercı ısmı Dıgerlerı getırılen rutbeler gıbın bısey Bunuda eklıyım barı buraya dedım :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 konuyu biraz geç görmüşüm -hatta kitabı da biraz geç okudum ama- gerçekten üstünde düşündüren ilginç bir kitap. okumayanların okumasını tavsiye ediyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yaw bırakın bu işleri bunları çıkartanlar en büyük düşmanım[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 nasıl yani? kim düşmanın?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Mayıs 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 İyi güzelmiş işte bu oranlar da yaradanın bi hikmeti be[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ee öle tabiiki!! çok garip ya gittikçe yaşamın sırlarının açığa çıkması veya bunları öğrenmek insana garip gelio...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar