eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Comedymax de veriyor... şu an da var... Danny Devito nun çıkış dizisiymiş mükemmel bişey ya çok komik tavsiye edilir eski die geçmeyin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 09 Mayıs 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 robert de niro nun çıkış bilmi de driver dır ki o filimde de niro taksi şoförü rolündedir bende taksili bir film bulsam hemen atliip oynayacam ünlü olacam[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ha bi de şu var buraya hergün birsürü mesaj atıyorum bu mesajları 10.000 civarı insan görüyor hatta isteyen albümden resmimi de görüyor demek ki ben burada o kadar insan tarafından tanınnıyorum demek ki ben de bir ünlüyüm hatta gelecek seçimlerde adaylığımı koyarsam sanırm bi 2000 oyun garanti :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hehehe bulursan bana da haber ver ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben eskiden (MS 1990'lar) kanal 6 mı ne verirken bayağı izlemiştim, hoşuma giderdi. danny de vito'yu da severim zaten, çok sempatik adam genelde içten pazarlıklı tipleri oynasa da.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 adam dizide tam bir şerefsiz ama mükemmel rol yapıo bakışı çok komik bide kısacık olması mükemmel ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 christopher lloyd rules diorum o dizide baska bisi demiorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 o adam zaten back to the future serisinde grandmaster olmuştur.. ya düşünüyorum da 80'lerdeki çok iyi bazı oyuncular yokoldu yeterince popüler iş çıkaramadan. koca danny de vito mesela (koca idi adam lol) kalmadı artık, geçen bir tv filminde gördüm de üzüldüm. slyvester stallone bile kalmadı, yuh be.. düşünsem daha kimler gelir aklıma.. ulan tüküriyim böyle işe, adam sandler gibilere kaldık be. alem ..t olmuş..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 christopher lloyd?yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu adam geleceğe dönüş filminde ki doktor brown mıydı?[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evet puma o... zaten kendisi kraldir, mutemadiyen hastasiyim, BTTF'de milyar kere izliip her seyini ezberlememe ragmen bir deve dvdsini alacak kadar hastasi oldugum bir seridir...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eh bende çok severdim onu hele o eintein tipi saçlar felan yokmu süper yakışıyor adama.ulan digitürk olsa seyrederimde alacak para yok...mu acaba? *!Masanın üstünde duran harcanmamış öğrenci kredisine bakar*[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... [Bu mesaj PUMA tarafından 09 Mayıs 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 konu sapıyo ama lloyd'un jack nicholson'ın mükemmel filmi guguk kuşu'nda da oynadığını hatırlatayım dedim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 christopher lloyd mükemmel orda ya çok güldürüyo beni aptal ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar