fenris Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 blog una sadece amerikadan giriliyordu sanırım,torrentten indirdim. çok güzel olmuş. whedon-severler bi bakıversin. imdb not:daha önce açılmıştı diye hatırlıyodum ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bende dün indirip seyrettim 3 actide. Çok beğendim devamınıda yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Eğlenceli baya, edinip izlemek lazım. Act 2'da Felicia Day ve Neil Patrick Harris'in söylediği benim elinde ''On The Rise'' ismiyle bulunan parça süper, açıp dinliyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 süper kesin izlenmeli bencede :) youtube da da var bu arada her bi act 2 şer part olarak. üstüne bi de soundtrackini indirdim, öyle bi müzikal esintisi var evde :P ayrıca my freeze ray (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben act ler halinde olduğunu bile bilmiyodum. :P torrentten tek parça halinde indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 captain hammer ın bir sayılık ÇR macerası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 NPH dokunduğunu altına çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.drhorrible.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v463/richlovatt/thorhammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar