yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hahahaha, bunu buraya koymak da ayrı bi hata olmuş bence :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 her türk gencinin arada bir aldığı bi uyarıdır, kendimizi kandırmayalım. olur böle şeylerB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bu ne lan. hahahaha. yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 barbu said: bu ne lan. hahahaha. yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 AHAHAHAHAHA WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 haha konuyu facebook topiğinde verince topic alevlenmiş bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ULAN BU BENİM KIZA 9 DEFA TEKLİF ATARKEN BİLE BAŞIMA GELMEDİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 9 tane teklif nası atılıyo, 1 seferden sonra awaiting friend confirmation demiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 8 defa yoksay veya red yaptığı için olmuyo tabii bu işlemler 1 ay falan sürdüydü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yuh yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yeni mi örendin aylarca ezdiler beni böyle burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 gecko said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ULAN BU BENİM KIZA 9 DEFA TEKLİF ATARKEN BİLE BAŞIMA GELMEDİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAAHtavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ben de mi eziyim onu mu istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Asteroth said: Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. AHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 gecko said: yeni mi örendin aylarca ezdiler beni böyle burda :( Liseli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi ciddi fail yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar