senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aynen fistan expert dediğin gibi bildiğin oturup çalışmak gerekiyor, soloları fln, ona kascağıma kendi gitarımda solo kasarım. hardda oynuom o yüzden. Ya normalda bende arklarla oynuom da gece 3te bi bakayım onlinesi nası oluo diye girdiydim, hiçkimseyi bulamayınca şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben bir iki kere deneyim dedim matchmaking.. adam buldu.. ama şansa yani.. o şekilde multi atmak zor.. anca tanıdıkların olacak.. çağırıp netten oynayacaksın.. dün kaede, viktor, ben online band quickplay yaptık ilk defa.. gayet eğlenceli oldu :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 takas düşünen varsa öm lütfen elimde değişik oyunlar var bad company, pes 2009, gran turismo prologue, gta san andreas, gta 4 istediğinizle takas edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ha bir de demon's souls aldım yeni ama elime geçmedi henüz. önce deniyeceğim, beğenmezsem bunla da takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yeni konu açmayayım diye ilk sayfadaki konuya atlıyorum da, Guitar Hero gitarlarını Rock Band tanıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 buraya koyalım da bulunması kolay olsun.. ps3 - xbox360 ps2 - wii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi oturun gerçek gitar çalın ya haha. nette bi iki vidyo izledim harbi çalışma istiyo oyun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çalıyorum zaten hehe :D eğlence olsun, bulunsun diye istiyorum böyle eve bir arkadaş geldiğinde attıralım küfürleşelim falan diye hehe world tour gitarı alayım 2 tane o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu liste eski ama.. gh5 gitarı da uyumlu her şeye.. bir de rb gitarları da gh oyunlarında çalışıyor artık diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ya gitar çalmakla karşılaştırılmıcak bişey bu oyun. ambiyans var bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yahu sene 2010.. hâlâ "buna harcayacağınız vakti gitar öğrenmeye harcayın" geyiği yapmayın sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 buna harcicaginiz vakti degil de, gitar ogrenelim lan, baska vaktimizde de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben gitardan nefret ediyorum ama guitar hero oynamaktan zevk alıyorum,* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yazacaktim bu topice unuttum, uplandigi iyi olmus. Vaktinde GH World Tour un her biseyini calan insan olarak, Metallica aldim ve hakkaten bazi parcalar zor :) Netekim bazi parcalardaki parmak hareketlerini ( herhalde yazan arkadaslar normal gitarla da caliyorlardi parcalari ) direk normal gitarda yaptiginiz hareketlere benzetmisler. Hos olmus :) Metallica bomba da, evde bangir bangir calmak lazim bunu. Henuz o hazza erisemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gibson SG model bır gıtar olsa ıyı olurdu.Calmak ıstıyorum gıtar ama kendımı bu oyunla tatmın edıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 klavyemin f1 f2 f3 f4 f5 tuşlarını bozan oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquila said: buna harcicaginiz vakti degil de, gitar ogrenelim lan, baska vaktimizde de olur. amerikaya gelip kendi ellerimel öğreticem lan sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ulan bazı şarkıalrın experti hakikatten çok zor normalde çalıyorum burda zor..Patlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Expert Plus diye bir olay getirmisler cunku :) Sarkinin yaninda kuru kafa ve altinda "X" isareti varsa, anla ki Kirk soloya girdiginde Starpowerin yoksa cok zor dayanacaksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 expert+ bir tek davulda yok muydu ? twin pedal falan gerektiriyordu ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gitarlari da direk zor ya bence o parcalarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 expert+ bir tek davulda var, double kick gerektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 alkollü oynamak çok keyifli oluyor. böyle triplere girerek böyle bacakları açarak...ben normalde utana sıkıla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sdfsd kimden utanıyosun abi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 proggorp sen gitar calmıyon mu dayı neyden utanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar