soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 güzel ikili. tavsiye ederim. pringles gayet güzel gidiyo. ya da herhangi bi patates cipsi olabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yemeyin içki yanında bir şeyler, daha güzel olacak bakın ben ondan rakı sevmiyorum galiba yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 fıstık fındık kalmamış. o yüzden böyle yeni şeyler icat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 abiğ biz öğrenci adamız fıstık fındık pahalı oluyo hep cipsle bira kombosu yapıyoz ne keşfetmesi ezelden beri var =D biranın yanında çerez veya cips yenir, yemeyin diyen ayıp eder hatta bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 lol valla mı. ne denedim ne deneyeni gördüm. mecburiyetten açtım aile boyu koca pakedi. sırf benim bira zevkime heba olucak. gerçi bira + ekmek yapmışlığım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bira + patates kızartması (+sosis manyak combo olur) bira + çerez bira + sigara böreği bira + kalamar (züüüpeerr) ama cips bence gitmio be abi nie bilmiorm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 http://www.kraftfoods.com.tr/kraft/images/trtr1/pictures/markalar_patos_4.jpg daha da söze gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bira'nın en iyi sidekick'i cipstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 para yoksa cips de çok manyak oluyo =D ama cipsi çok yersen çok kötü oluyo. böyle tadında yicen. hatta yanında da çekirdek olcak, bol çekirdek az cips böyle. hoş be öyle demeyin üzülüyorum sonra =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Farinal said: bira + kalamar (züüüpeerr) olsa keşke T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 para yoska cips çok saçma ya 2 liralık cips alcağına 2 liralık tuzlu fıstık al gayette daha çok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Az kalori almak isteyenler için bira + mandalina tavsiye ederim, mukemmel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 razzRaziel said: http://www.kraftfoods.com.tr/kraft/images/trtr1/pictures/markalar_patos_4.jpg daha da söze gerek yok Ölürüm bu tada!:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Quadrophenia said: Az kalori almak isteyenler için bira + mandalina tavsiye ederim, mukemmel oluyor. sek votka+mandalin de güzel nası bazı köylerde dedeler önce şekeri atar ağza sora çayı içer, aynı mantıkla mandalini ağzınıza atıp üstüne sek votka için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 2liralık cips bu kadar ------------------------------------ |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||| ------------------------------------ bu da 2 liralık fıstık --------- ||||||||| ||||||||| --------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Kimse Bira + Patlamış Mısırdan söz etmemiş gençler , üzdünüz beni gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Kane&Lynch said: Farinal said: bira + kalamar (züüüpeerr) olsa keşke T_T ne güzel demiş üstad :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 soğan halkası da güzel olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bira + lays. yeni formül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Soğan halkası soğuyunca (td), o yuzden olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 abi biradır herşeyle gider yani. para yoksa bira+sigara kombosu takılırsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yok zevkine değil yau. mide bulanmasın diye. yoksa ekmek de atarım ağzıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yok abi bişi yemicen ya en güzeli hatta para olduğu sürecede bira içmicen rom varken :/ kriz teğet geçti allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Abarooov, canım çekti çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bi de biraya tahammül edemiyorum artık. bulantı, pişmanlık v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar