Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Comeback Kings - Order - Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çeşitli nedenlerle ex parte ve invadoria'dan ayrılarak karak-norn'da order oynamaya karar veren arkadaşlar ve oyuna veya sunucuya yeni gelenlerin beraber kurduğu guildimizin ana odağı rvr ve onunla alakalı bütün aktivitelerde katılımda bulunmaktır. üyelerimizden tek beklentimiz birbirlerine karşı saygılı ve anlayışlı olmaları, guildin toplu aktivitelerine mümkün olduğunca çok katılımda bulunmalarıdır.

halihazırda guild'de tankların oranı nispeten daha yüksek olmakla beraber bütün sınıflara kapımızın açık olduğunu bilmelisiniz. sıkılacağınız bir sınıfı bırakıp en baştan başlamanızın size olduğu kadar guilde de faydası olmayacaktır.

sunucunun order tarafı hakkındaki detaylı bilgileri ilgili sunucu başlığında bulmanız mümkün. ancak özetlemek gerekirse norn şu anda avrupa'nın eight peaks'ten sonraki en aktif sunucusu ve halen %20 xp & renown bonus sunuyor. bunun yanısıra birkaç ayrı sunucudan transferle göç almaya devam ediyor. rvr son derece aktif ve günün hemen her saati yapacak birşeyler bulmak mümkün. halihazırda oynayan herkesin de fazlasıyla memnun kaldığını ekleyeyim.

karakteriniz norn ve order tarafındaysa aşağıdaki isimlerle oyun içinde temasa geçerek guildimize katılabilirsiniz. şu an için olgun davranışa sahip olmak haricinde üye olmak isteyenleri sınadığımız bir kriter yok.

Hildegarde
Swarley
Loth

maç çevirmek isteyen herkese kapılarımız açık! :)
Mesaj tarihi:

nostajique olsun diye birseyler koyayim. Eger buradaki efsanevi ortami yakalarsaniz harika bir is yapmis olursunuz sdfg.

ama tek eksiginiz olacak, o da high end gearli azmo.

sdfg.

Mesaj tarihi:
imf kredisiyle aldığın sopayı da koysaydın dude. :D

valla şu an için sadece türk aldığımızdan VN kadar büyüyemeyip brewers modunda kalırız sanırım ama 40 kişi toplamak gerekmiyor neyse ki oyunda. yuvarlanıp gideriz böyle yavaş yavaş, sunucu rağbet görüyor zira.

iyi dilekleriniz için sağolun, varolun. :)
Mesaj tarihi:
millet guildde muhabbet varsa ben de geleyim, bir de order'in tadina bakalim :) bu arada gereken bir class varsa soyleyiniz gece girerken o sekilde acayim.
Mesaj tarihi:
Class hiç farketmez ama illaki eksik birşeyi açmak istiyorsan tek healer ben olduğum için healer eksiğimiz var :D Ama hep demişizdir zaten önemli olan sevdiğin classı açmak diye. Runepriest'i sev :P
Mesaj tarihi:
pekala Nicholai diye bir Warrior-Priest actim hem eksiklige bir taze kan olur hem de biraz melee yapariz arkada surekli support olmayiz (yani oyle umuyorum) oyun icinde benle iletisime gecerseniz sevindirik olurum hehe.
Mesaj tarihi:
benim account yarın öbürgün kapanıcak. bu aralarda derslerin, ödevlerin yoğunluğundan giremedim. para ödemesini tekrar yapana kadar aradan biraz zaman geçebilir. oyunda görünmediğimden burdan haber veriyim dedim. görüşürüz kısa bi aradan sora tekrar oyunda.
Mesaj tarihi:
arkadaslar bence Karak-Norn da atmosfer harika + 1 turk order guildinin olmasıda işi daha güzel yapıyor.saat 3 e kadar kesintisiz senaryo hic bu kadar kolay Tier influce tamamlamamıstım dersem yalan olmaz :D kale savasları sc ler partyler hic bitmicek gibi sanki.bıraktım bütün charları artık burdayım.
  • Yeni Oluştur...