Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 çeşitli nedenlerle ex parte ve invadoria'dan ayrılarak karak-norn'da order oynamaya karar veren arkadaşlar ve oyuna veya sunucuya yeni gelenlerin beraber kurduğu guildimizin ana odağı rvr ve onunla alakalı bütün aktivitelerde katılımda bulunmaktır. üyelerimizden tek beklentimiz birbirlerine karşı saygılı ve anlayışlı olmaları, guildin toplu aktivitelerine mümkün olduğunca çok katılımda bulunmalarıdır. halihazırda guild'de tankların oranı nispeten daha yüksek olmakla beraber bütün sınıflara kapımızın açık olduğunu bilmelisiniz. sıkılacağınız bir sınıfı bırakıp en baştan başlamanızın size olduğu kadar guilde de faydası olmayacaktır. sunucunun order tarafı hakkındaki detaylı bilgileri ilgili sunucu başlığında bulmanız mümkün. ancak özetlemek gerekirse norn şu anda avrupa'nın eight peaks'ten sonraki en aktif sunucusu ve halen %20 xp & renown bonus sunuyor. bunun yanısıra birkaç ayrı sunucudan transferle göç almaya devam ediyor. rvr son derece aktif ve günün hemen her saati yapacak birşeyler bulmak mümkün. halihazırda oynayan herkesin de fazlasıyla memnun kaldığını ekleyeyim. karakteriniz norn ve order tarafındaysa aşağıdaki isimlerle oyun içinde temasa geçerek guildimize katılabilirsiniz. şu an için olgun davranışa sahip olmak haricinde üye olmak isteyenleri sınadığımız bir kriter yok. Hildegarde Swarley Loth maç çevirmek isteyen herkese kapılarımız açık! :)
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nostajique olsun diye birseyler koyayim. Eger buradaki efsanevi ortami yakalarsaniz harika bir is yapmis olursunuz sdfg. ama tek eksiginiz olacak, o da high end gearli azmo. sdfg.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 imf kredisiyle aldığın sopayı da koysaydın dude. :D valla şu an için sadece türk aldığımızdan VN kadar büyüyemeyip brewers modunda kalırız sanırım ama 40 kişi toplamak gerekmiyor neyse ki oyunda. yuvarlanıp gideriz böyle yavaş yavaş, sunucu rağbet görüyor zira. iyi dilekleriniz için sağolun, varolun. :)
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Sırf sizle oynamak için bir karakter açarım orda. Ne açayım? :)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oynamak istediğin her neyse sen seç ama tank şu an için 'biraz' fazla guild'de. :) ranged dps ve healer eksiği var denebilir.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Özellikle Healare çok ihtiyaç var (server genelinde)
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bende erkek olarak açtım bu sabah fakat lagdan oynaymadım pek Nick : Ballad
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Şu ücretsiz guild sitesi yapılan yerlerden birine yerleşelim mi?
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 güzel olur aslında. gerçi sayımız az biraz ama, belkide büyümeye yardımcı olur.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 hmm Sam bir el atsın, nasıl olsa bize level takacak vakti var :P
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 evet 1-2 siteye baktım, biraz daha bakacağım sonra. uygun bir yer ayarlayabiliriz belki.
Seru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 millet guildde muhabbet varsa ben de geleyim, bir de order'in tadina bakalim :) bu arada gereken bir class varsa soyleyiniz gece girerken o sekilde acayim.
PZero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 gel ne acarsan ac gel süper muhabbet var guildde adam bulursan :d
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Class hiç farketmez ama illaki eksik birşeyi açmak istiyorsan tek healer ben olduğum için healer eksiğimiz var :D Ama hep demişizdir zaten önemli olan sevdiğin classı açmak diye. Runepriest'i sev :P
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 pekala Nicholai diye bir Warrior-Priest actim hem eksiklige bir taze kan olur hem de biraz melee yapariz arkada surekli support olmayiz (yani oyle umuyorum) oyun icinde benle iletisime gecerseniz sevindirik olurum hehe.
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 benim account yarın öbürgün kapanıcak. bu aralarda derslerin, ödevlerin yoğunluğundan giremedim. para ödemesini tekrar yapana kadar aradan biraz zaman geçebilir. oyunda görünmediğimden burdan haber veriyim dedim. görüşürüz kısa bi aradan sora tekrar oyunda.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 seru valla göremedik ki seni oyunda. (:P) oldu dwinz, kolay gelsin. :)
Queenie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 arkadaslar bence Karak-Norn da atmosfer harika + 1 turk order guildinin olmasıda işi daha güzel yapıyor.saat 3 e kadar kesintisiz senaryo hic bu kadar kolay Tier influce tamamlamamıstım dersem yalan olmaz :D kale savasları sc ler partyler hic bitmicek gibi sanki.bıraktım bütün charları artık burdayım.
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Giremiyorum valla 1 haftadır. O kadar yoğunumki... :
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Warbandimiz, ekran görüntülerimiz yok ama mangal gibi yüreğimiz var. En iyi guild biziz arkadaşlar ehueh :D (tu)(tu)
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ss'ler bütün takımı t4'e toplayınca gelecek yavaş yavaş, john doe'larla bir yere kadar. (:P)
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Akşam aksiyon olursa orvr, olmazsa scenario premade gogogo :D
Öne çıkan mesajlar