Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBC'de Geyler Sevişir, Türkiye'de Ortalık Karışır(mış)!!!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

calimero said:
...de boldlanan kısımda bahsedilen "erkek erkeği yalar mı ulahhnn" tepkisi(ne gelir çocuğum izlemesin falan hikaye) şaka gibi bir şey. yani çocuğunuz bir erkek ile bir kadının yalaşmasını izlerse sorun yok, ama erkek erkeği yalayınca poğroblem oluyor ... üç seans homofobi tedavisi ve de akıl fikir yazıyorum efenim...

sen hakikaten tartışılan ile tartışanı ayrıştırmayı pek beceremiyorsun. çok mu heyecanlısın nesin..

seninle aynı fikirde olmayanları aynı prototipe hapsetmeye çalışmak. üzerine de, fikre değil o prototipe çalışmak iyi bir tartışma yöntemi değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözüne sokmak değil abi Prime Time'da gösterileni izlemek zorunda değil kimse :D

Hem Will&Grace için kimse ağlamamıştı sanırım bu kadar prime time'da gösterilmesin diye, bu dizi kalitesiz belki ondandır :P

Cinsellik doğal bişey, evlenmeden de yapılır, gayler var ve sevişiyorlar. Bu gerçeklerle yaşamayı öğrenin X(
Sosyal ağlarda paylaş

insanla insanın yalaşmasını hoş görüyorsunuz ama insanın hayvanla yalaşmasının televizyonda gösterilmesini hoş görmüyorsunuz.

insanlık tarihi boyunca insan ile hayvan birlikte yaşamıştır. köpekler, atlar, ajdar, tamamen insanın ekosistemi içerisinde vazgeçilmez unsurlar olmuştur. insanın insanla sevişmesini hoşgörüyorsunuz ama insanlık tarihi boyunca edindiği en büyük dostla sevişmesini hem yargılıyorsunuz, hem de televizyonda gösterilmesine karşı çıkıyorsunuz.

bence bütün bu toplum ve siz zoofobiksiniz.

köpeğinize nasıl yan gözle baktığınızı gördüm. bu televizyonda gösterilmesinden korkmanız zoofobinizi ve belki de zoofilinizi gözler önüne seriyor.

bence toplumun köpekler ile atlar ile girilen doğal cinsel ilişkiye karşı faşizan bir tutum sergiliyor. bu yapılan yanlıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
İki erkeğin seks yapması da normal birşey. Hayvanlar arasında eşcinsel ilişkilerin gösterildiği belgeseller de var mesela. Ayrıca lezbiyenler sevişince olay olmuyor.

Erkeklerimiz ve muhteşem ahlak bekçilikleri, seviyorum bu milleti!

Şaka şaka...

nasıl normal, kaç tane erkekle seks yapan erkek tanıyosun?
ayrıca normalliğinde değil ki iğrençliğinde olay, kaka yapmak da normal ama ben bir reklamda adamın poposundan kaka çıktığını görmek istemem yani, kimse istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
insanla insanın yalaşmasını hoş görüyorsunuz ama insanın hayvanla yalaşmasının televizyonda gösterilmesini hoş görmüyorsunuz.

adam burdaki gibi sadece kediyi ağzından öpüyorsa sevgisinden bence sorun yok ben benim kedimi öpüyorum ağzından, hatta göbeğinden de öpüyorum. iğrenç mi geldi sana bu ki bir sarkastiklik örneği olarak sundun. benim çocuğum olsa ve televizyonda böyle bir sahneyi görüp bana bu ne diye sorsa bunun açıklanamayacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum, çünkü o yaştaki çocuk sevgi tarzı kavramlara zaten alışmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
abi kedi o agizla gotunu yaliya, yani sen kedinin gotunu opuyosun, igrenc.

hayvana french kiss yapıyorum demedim burnunun civarlarından öpüyorum.

ayrıca biz taharet musluğu olan bir kültürden geliyoruz, herhangi birimizin sevgilisi tuvaletten sonra götünü eliyle temizliyor olabilir. yıkıyoruz diyeceksiniz ama kediyle ilgili gerekli argümanü irenicus vermiş
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
... iğrenç mi geldi sana bu ki bir sarkastiklik örneği olarak sundun.

neden öpüşmekle kalsın ki, penetrasyona kadar gidiyor. eooo bir arkadaşım görmüş internette.

bence bu toplumun farklılıkları hazmetmesi gerekli. faşian bir tutumla zoofolililer baskı altında tutuluyor. televizyonlarda gösterilmesi özgür olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
Ardeth said:
... iğrenç mi geldi sana bu ki bir sarkastiklik örneği olarak sundun.

neden öpüşmekle kalsın ki, penetrasyona kadar gidiyor. eooo bir arkadaşım görmüş internette.

bence bu toplumun farklılıkları hazmetmesi gerekli. faşian bir tutumla zoofolililer baskı altında tutuluyor. televizyonlarda gösterilmesi özgür olmalı.

burdaki kimse zaten televizyonda cinsel ilişkiye girsinler demiyor ki. videoyu referans alıyoruz ve adamlar sadece öpüşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...