eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bir klasörün içindeki dosyayı silip silmeme veya değiştirme iznini nasıl verebilirim windows klasöründe bi ayar yapmam gerek izin vermiyor ayarları değiştiremedim de bir türlü yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 vista dan fazla anlamam ama denetim masasından klasör seçeneklerine falan bak.belki işine yarayan bişiler bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sağol ama orada yok maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 administrator olarak mi girdin bilgisayara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yardım edebilecek olan yok mu baylar bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 dosya ya da klasöre sağ tık properties tabı security orada edit (ya da türkçesi neyse) ona tıkla o an ki kullanıcıyı seç ve hepsine izin ver tiki koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Baya uzun bir anlatımı var bu işin :( dosya silmene izin vermiyor değilmi ki yönetici açtın hesabıda :( bi sn adres vereyim ordan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tesadüfen yaptım bi şekilde teşekkürler sanırım verdiğin linkin yardımı oldu ama o kadar enteresan oldu ki emin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar