Bjork Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Selamlar.. Mimarlık Tarihi hocamızın verdiği ödevi aradım fakat bulamadım.. Yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm ve topici açtım.. Konu ise; Yunan şehirlerinin bölümleri.. (Parts of Greek Cities) Bu konu hakkında 2 sayfa ingilizce yazı yazmam fotograf bulmam ve cumartesi teslim etmem gerekiyor.. Tüm arkadaşlarıma sordum yardımcı olabilirler mi diye fakat nafile.. Yunan Tarihi okuyan elbet 1 arkadaşımız vardır die düşündüm.. Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yunan bi arkadaşım var direk ama sanatla falan işi yok pek:D işime yarar diyosan msnini veriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bilmem olabilir sanırım.. belki bişeyler biliyordur.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Polis#History Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sordum aldığım cevap aynen şu i dont have any **** idea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Abi çok çok teşekkür ediyorum.. :D Çok sağol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar