dominic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ne olacak bu pers prensinin hali, bu konuda fikir alis verisi yapmak istiyorum. Kacinci oyun oldu halen hopla zipla, bir de bu sefer yanina bir kiz vermisler, mevzu karismis iyice. Biraz ilerleme kaydettim, begendim mi, begenmedim mi bilmiyorum, ama alengirli bir hikayesi var, sonunu merak ediyorum. Fikirlerinize acigim, saygilarimla. - Pers Prensi Dom ps. bu arada prens kaliforniyanin icinden. resmen. pres ile hic bir alakasi kalmamis. espiriler, sakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 anlamadigim iran'da kraliyet ailesi uyesi olmak icin olimpik atlet olmak birinci sart mi? zira kizda massallah, bizim prensten asagi kalir yani yok. oyunun tamamen bir quick time event'den ibaret bunu da soylemeden gecemeyecegim, ya da bana oyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 oyun cok kotu abi, ben hic sevemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 daha kısmet olmadı. en kısa zamanda inşallah. oyun çok basit olduğu için şikayeti olan insanlar vardı. bi zorlayıcı tarafı yok deniliyordu. ha zorlanmak zevk almanın şartımıdır, onu oynayınca anlayacam sanırım. o eksik kısmı belki akıcılık tamamlıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arap prensi ne anlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ta ilk versiyonlarınıda sevmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 mutsuzluğun resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 OEHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 dominic said: pres ile hic bir alakasi kalmamis. espiriler, sakalar. ne gibi bir pres? 2 kere güncellemişsin birde.oyunun bu kadar heyecan yarattığını bilmiyordum.=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sagli, sollu presler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 god of war cıktıgı gün ps3 alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 psp'de var god of war, onu verelim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar