ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ginaly said: ginaly said: ginaly said: bana da yazmıyo değilsin ama hani selin. oha, cansına döneyim geri ben. salak gibi de yanlış postu alıntılamışım. aşk böyle aptal ediyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cansin da bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Edit:Neyse. Değiştirmeyin konuyu işte,gz dunno.Umarım bigün benimde sevgilim buraya böyle bi konu açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 -alatariel- said: şükrü sana kaç kere söyledim şu patiden uzak dur kızları kendine aşık ediyorsun diye.kuma üzerine kuma=( öf kıskanma hemen ezel ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 konu degismedi, biz de asktan sevgiden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya da senin sevgilin buraya başka birine nasıl aşık olduğuna dair falan konu da açabilir olur böyle şeyler hayat bu. insan kararsız iki insana bağlı şeyler insandan da kararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 utopia said: öf kıskanma hemen ezel ya:/ söylemesi kolay=(. şuan şükrünün gözdesisin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bizde ayrim yok! bi tekre comak sokmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şükrü terket şu siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=bLXV0o4uzFI guldurmedin hep aglattin derdi bana sen tattirdin dert ustune zulum yaptin sanki beni sen yarattin dert ustune zulum yaptin sanki beni sen yarattin isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter aska susayn gonlumu seveseksen sev yeter feryad eden kalbimi biraz olsun du yeter aska susayan gonlumu seveceksen sev yeter kosturdum hep yillar boy pesinde hergun beni aglattin hic guldurmedin bu yarali kalbimi aglattin hic guldurmedin bu yarali kalbimi isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter aska susayn gonlumu seveseksen sev yeter feryad eden kalbimi biraz olsun du yeter aska susayan gonlumu seveceksen sev yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 utku <3 selinle aramız kötü olmasın diye aquilaya yazamıyorum, zira arkadaşlık daha önemli, yoksa yazılmayacak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ZaugnaKhaldun said: şükrü terket şu siteyi. =( sevenleri ayirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 pogodi said: utku <3 işte benim gerçek beybeyim. dağılın lan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 aquila said: ZaugnaKhaldun said: şükrü terket şu siteyi. =( sevenleri ayirmayin yeter artık, bu ne sevgi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 takip edemiyorum herkes eşini yazsın bi kereliğine sonra tıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şükrüyü ellere vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 aşk zilyongeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tamam bundan sonra değiştirmiyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tam şuanda benficanın en büyük aşığıyım attığı golle hayatım şekillenecek lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 eh tawnoç geldi. trollük bitti. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ilk başlarda güzel olur.ama zamanla değişir.bottan bi mevzudan aranız bozulur.atlatabilirseniz ne mutlu.ama sana tavsiyem bağlanma.aşık oldum demişsin ozmn bağlanmışsın 8-)hadi geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bişey sorcam hangisine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 benficayı sevmiyorum ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar