Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik'ten bir rica daha.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Zeppelin said:
ankette çok ciddi bir problem var sanırım.

Do you ever drink alcoholic beverages that contain Coca-Cola?
No (bunu işaretledim)
Yes...

ardından gelen soruların bir kısmı benim bu soruya evet olarak cevap verdiğimi varsayıp devam ediyor. halbuki içmedim ve diğer sorulara kafama göre cevap verdim. hiç kola içeren alkollü içecek içtin mi sorusunun yanında "hayır ise şu sorudan devam edin" gibi birşey olsaymış çok iyi olurmuş. şu durumda anket ne kadar ciddi olursa olsun gerçekleri yansıtmıycak ve çıkan sonuç yanıltıcı olcaktır. ayrıca soruların numaralandırılması iyi olurmuş ama kağıt üzerinde yapılmadığı / websitesi desteklemediği için çok da sorun değil.

How many cans of Coca-Cola do you consume per day?
sorusu ile ne amaçlamadınız anlamadım? sonraki sorularla bu soru arasında nası bir matematiksel bağlantı kurmayı planlıyosunuz? spssde yapmıcaksınız sanırım sayısal sonuçları, site kendisi yapıyodur heralde ama çok gereksiz ve fazlalık olsun diye sorulmuş gibi geldi bana. çeşni olsun diye soru sorcak olsaydınız da keşke sigara&kolalı içecek kombinasyonunda bir soru gelseydi. ama burda da gene en üstte belirttiğim "içmiyosam nolcak" konusu var.

anketi doldurduktan sonra aklıma geldi, keşke doldurup umduğunuz sonuçlarda sapma yapmasaydım ama affola. yapıcı olabildiysem de ne mutlu. anket işi adamı hayattan bezdirir.

Yok söylediğin şey doğru olabilir şimdi tekrar bakamadım da, ikinci dediğin sorunun amacı günlük hayatında Coca-Cola içen ama alkolle tercih etmeyenleri ve tam terslerini çekmek için yapıldı, ilk sorunun amacı da zaten o soruyla ilintilensin diye oldu. Anketi dolduranların ne derece ciddiyetle doldurduklarından emin olamadığım için ben zaten focus group tercih ediyorum ama elimizde bunların da olmasından bir zarar gelmez diye bi tane yapalım dedik. Sağol yorum için.
Sosyal ağlarda paylaş

Whiskey River take my mind
Don't let her mem're torture me
Whiskey River don't run dry
You're all I've got, take care of me

I'm drowning in a whiskey river
Bathing my memory's mind in the wetness of it's soul
Feeling the amber current flowin' from my mind
And war an emply heart you left so cold

I'm drowning in a whiskey river
Bathing my memory's mind in the wetness of its' soul
Feeling the amber current flowin' from my mind
And warm an empty heart you left so cold

--------------------

kutu joe kolayı anca çocuklar talep eder xeanin. istatistikler aldatmasın seni, sen karı maksimize etmeye bak.

hatta yo u tu be /watch?v=dkNyQiD5T0Y
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...