huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 doğru diyor. satmak senin işin, sat işte alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yaptim ^^ kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben bi daha doldurdum, cevapları hep attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 çalışmadığım yerden sormuşsunuz çuvalladım. bu arada ey paticik o sayfada elif adını nerden gördünüz yahu. burda geyiği okuduktan sonra aradım da öyle buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Zeppelin said: ankette çok ciddi bir problem var sanırım. Do you ever drink alcoholic beverages that contain Coca-Cola? No (bunu işaretledim) Yes... ardından gelen soruların bir kısmı benim bu soruya evet olarak cevap verdiğimi varsayıp devam ediyor. halbuki içmedim ve diğer sorulara kafama göre cevap verdim. hiç kola içeren alkollü içecek içtin mi sorusunun yanında "hayır ise şu sorudan devam edin" gibi birşey olsaymış çok iyi olurmuş. şu durumda anket ne kadar ciddi olursa olsun gerçekleri yansıtmıycak ve çıkan sonuç yanıltıcı olcaktır. ayrıca soruların numaralandırılması iyi olurmuş ama kağıt üzerinde yapılmadığı / websitesi desteklemediği için çok da sorun değil. How many cans of Coca-Cola do you consume per day? sorusu ile ne amaçlamadınız anlamadım? sonraki sorularla bu soru arasında nası bir matematiksel bağlantı kurmayı planlıyosunuz? spssde yapmıcaksınız sanırım sayısal sonuçları, site kendisi yapıyodur heralde ama çok gereksiz ve fazlalık olsun diye sorulmuş gibi geldi bana. çeşni olsun diye soru sorcak olsaydınız da keşke sigara&kolalı içecek kombinasyonunda bir soru gelseydi. ama burda da gene en üstte belirttiğim "içmiyosam nolcak" konusu var. anketi doldurduktan sonra aklıma geldi, keşke doldurup umduğunuz sonuçlarda sapma yapmasaydım ama affola. yapıcı olabildiysem de ne mutlu. anket işi adamı hayattan bezdirir. Yok söylediğin şey doğru olabilir şimdi tekrar bakamadım da, ikinci dediğin sorunun amacı günlük hayatında Coca-Cola içen ama alkolle tercih etmeyenleri ve tam terslerini çekmek için yapıldı, ilk sorunun amacı da zaten o soruyla ilintilensin diye oldu. Anketi dolduranların ne derece ciddiyetle doldurduklarından emin olamadığım için ben zaten focus group tercih ediyorum ama elimizde bunların da olmasından bir zarar gelmez diye bi tane yapalım dedik. Sağol yorum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Jack abiyi cola ile karıstıran zihniyeti kınıyorum jb ya da daha kotusu olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Whiskey River take my mind Don't let her mem're torture me Whiskey River don't run dry You're all I've got, take care of me Whiskey River take my mind Don't let her mem're torture me Whiskey River don't run dry You're all I've got, take care of me I'm drowning in a whiskey river Bathing my memory's mind in the wetness of it's soul Feeling the amber current flowin' from my mind And war an emply heart you left so cold Whiskey River take my mind Don't let her mem're torture me Whiskey River don't run dry You're all I've got, take care of me I'm drowning in a whiskey river Bathing my memory's mind in the wetness of its' soul Feeling the amber current flowin' from my mind And warm an empty heart you left so cold Whiskey River take my mind Don't let her mem're torture me Whiskey River don't run dry You're all I've got, take care of me Whiskey River take my mind Don't let her mem're torture me Whiskey River don't run dry You're all I've got, take care of me -------------------- kutu joe kolayı anca çocuklar talep eder xeanin. istatistikler aldatmasın seni, sen karı maksimize etmeye bak. hatta yo u tu be /watch?v=dkNyQiD5T0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Abi zaten gece kluplerinde falan satılan bir ürün, ama Coca-Cola falan bundan ekstra bi profit sağlamıyo. Biz de sağlatıcaz işte böyle bir ürünü official olarak lanse ederek. Kolayla karışan her içki çirkin, ama işin ucunda para var para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 1 ürün az gelir bence. Belli oranlarda karıştırılmış birden fazla ürün olmalı bence. Tek tat sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 uretimi nasil olcak bu isin? evin salonunda 2 litrelik kolayi 5 sise vodkaya mi karistiricaksiniZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Yok mutfaktaki labı artık bu iş için kullanmayı düşünüyoruz da gelir düşecek korkusu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 labi alt salona tasiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Alt salonda bebek uyuyo, onu uzak tutuyoruz dumanından ya. Sinir sistemi falan dediler, sakata gelmesin çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 FULLEDİM ANKETİ KAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 doldurdum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 doldurdum ben de anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ne kadar yardımcı insanlarız yea^^ üstüne birde kaancım ben de yaşımı şeyetmeyi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 şargoz ne iğrenç bişeydir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben de ksatıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 elifin telefonu hala mailime gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Süpersiniz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mumu said: şargoz ne iğrenç bişeydir ya.sargoz cok severim be ben. Ayrica Bacardi Cola ne abi Bacardi sizin sponsorunuz mu? Delikanli gibi Cuba Libre diyin lan suna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bira+sprite (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 martinson martinson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar