Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 troll warrior ftw !ahah ne iğrenç dir ya orc istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 BE male oynamasi iyi de, gercek hayatta köse ve uzun sacli olmak katlanilir bisi degil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Helcaraxe said: bende 1.96 xD Vrykuluz biz human kuzenler bende 1.95 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Buyse said: anasını sattığımın trol female male çevirsem daha beter. female zaten beter. WTB RACE CHANGE. Bi insan neden troll female açar yahu baştan hata yapmışsın :P Hani male olsa jamaikalı zenci aksanı falan karizma diyecem de, o female görüntüsü çekilir mi her oyunu açtığında :) Bak mesela ben human male warrior oynuyodum normalde ama arkadaşlar horde a gel diye tutturdular, orc warrior başlayacaktım ama eski karakterim de warrior olduğundan değişiklik olsun diye mage başladım. Sonra ne açsam undead mi falan diye düşünürken "lan bari göz gönül açılsın biraz 80 level ceset kıçı izleyeceğimize hatun izleyelim" diye BE female açtım :) Hoş gerçi başka karakterler de var ama main bu oldu artık. Trollün varsa illa, male yap bari, female halini gördükçe libido azalması yapar valla uzun vadede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 aslında erkek gibi kadın şöle sert duruşlu, ama burnu çok uzun, bi de dans ediyor vururken kadın yaw. çingen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bende ne male druidimi bitch mi yapsam loot acısından cok karlı oluyordu be famele oynarken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bunla beraber beleş isim değişme de veriolarmış. male yapayım bari. male trol shamana isim önerileri bekliyorum. şöyle güzelinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 KO da vardır, race değiştirmek. yoksa wow da f2p ler gibi yarın bir gün bir şeylermi çıkaracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar