Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://howto.wired.com/wiki/Cheat_on_the_Need_to_Sleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 buna degil rep, gunahimi vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 uykuyla saka olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben zorunlu olarak genelde haftaiçileri günde 6 saat uyuyorum genelde ve beyin hücrelerimin öldüğünü hissedebiliyorum. ama şu da var haftaiçi her gün 6 saat uyuyup birden cuma akşamı 12 saat uyuyunca bütün haftasonu gerizekalı oluyorum (bence sebebi bu tabi kesin emin değilim ama, bir kaç kez erken kalktım durumum daha iyi gibiydi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 aynı sekilde cumartesi pazar 5 er saat uyuyup hafta ici 10-12 saat uykuyla zombi gibiyim, yeni bi sıfat falan bulmaya ugrasamicam bile. ismini koyalım bunun nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar