Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 [large]Elegant[/large] * Burning Legion, EU PvP * Alliance * http://www.guildelegant.com/forum/index.php * PvE Ağırlıklı * Hardcore, haftada 5 gün düzenli raid. * Kuruluş Tarihi: 2007 * Guild Master: Cokimella * Ventrillo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: Tyrael * Üye Alımları: Web sitesinde yer alan forumdan. * TBC öncesi ve sonrası kestiğiniz en zor boss: Illidan. Elegant Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Başlığımız olmuş kutlayayım o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 progress durumunuz nedir ? sitenizde göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Gangren said: TBC öncesi ve sonrası kestiğiniz en zor boss: Illidan diye yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 wotlk da proggres yok mu yani ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 naxxda kel kalmıs diye duydum 25 mende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Last boss standing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Naxx 25 de Kel Thuzad kaldı bir de malygos. Need more healer :D Not: Guildimize Hayırlı Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 guild mt macit. Yani fıss guild :P p.s : "Guildimize 18 yaşından küçükleri alamıyoruz.İyi oyunlar. " Oyuncu alımı yaş sınırı var. bilginize. asdlfjsdaşfsşdajfsdşlkfjlsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 18 de yetersiz bi de iq sınırı koymak lazım (o zaman sen giremezdin geyigi yapmayın çok bayık olur :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Macit varsa progress var hiç de fısslık bir durumumuz yok merak etmeyin=). Dworgian'ın da belirttiği gibi öncelikli olarak healer alımımız olacak .Officer'larımızın paticik hesabı olmadığından burada ben ilgileniyorum. En yakın zamanda ihtiyacımız olan classları buradan duyuracağız. Son 2 haftadır oldukça lag'li geçti biliyorsunuz. Yoksa Kelthuzad'da inerdi. 25 Man'ler dışında düzenli olarak heroic'de yapıyoruz. 18 yaşından ufaktan kasıt insanların belirli bir zeka ve terbiye seviyesine gelmiş olmasıdır. Dolayısıyla 18 yaşına gelmemiş olup da bu gereklilikleri karşılayabilenlerin de anlayışla karşılanacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 oo vatana millete hayirli olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Officerlarımız gerekli açıklamayı yaptı olduğu gibi koyuyorum: Elegant guildi, World of Warcraft' ın Avrupa serverında, Burning Legion realminde oluşmuştur. Kuruluş tarihi 18 Nisan 2008' dir. Yeni gibi görünmesine rağmen, kuruluşu yaklaşık 30 kişinin 3 ila 4 yıllık dostluklarına dayanır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla beraber, hardcore olmayan ancak haftalık raid takvimi yapabilen bir guild olmayı ilke edindik. Guild Master sistemi ise 2 aylık aralarla dönüşümlü olarak tecrübeli ve bu görevi rahat yapabilecek arkadaşlar arasında paylaşılmıştır. Officer kadrosu ise yine tecrübeli arkadaşların oluşturduğu, birbirini tamamlayan ve fikir ayrılıklarında bile birbirlerine kırılıp, oyun içinde huzursuzluk yaratacak kişiler değildir. Her ne kadar hardcore bir guild olmasak da raidlerdeki gerekli disiplin, dkp ödüllündermeleri ve dkp cezaları ile sağlanır. Dkp takip sistemi ''Webdkp'' olup, guildimizin sitesi olan www.guildelegant.com' dan rahatlıkla takip edilebilir. Sesli iletişim programı olarak Ventrilo kullanılır. Ventrilo serverı guildimize aittir. Raidlerde yerleşik bir kadro yerine, mevcut olan bütün kadroyu rotasyon sistemi ile kullanılır. Amaç herkesin 25 man raidlerine girebilmesidir. Ancak bunun için kendi karakterine hakim olması, en azından üstündeki itemleri heroicler ve badge' ler aracılığı ile edinmiş ve tüm enchantları, gemleri tamam olmalıdır. Raid lider talebi olduğu taktirde sorgusuz sualsiz talent değiştirilmesi, raidlere, dunegonlara pvp talenti ile gelinmemesi gereklidir. Bu rotasyona öncelikle performanslara göre raid lider ve ardından sorumlu officerler karar verir. Raid dışında ise, genellikle sohbetin, iyi niyetin, ''önce eğlence sonra oyun'' felsefesinin kabul edildiği bir ortam vardır. Bütün arkadaşlarımız. gayet sosyal, kişilik haklarına saygılı insanlardır. Oyunda olmasalar bile günde en az 1 kere ventrilodan sohbet etmek üzere uğrayan arkadaşlarımız vardır. Yaş ortalamamız 25' in üstüdür. Guildimize 20 yaşın altındaki oyuncuları, ortak bir sohbet ve oyun anlayışını bozar düşüncesi ile kabul edemiyoruz. Açıklayıcı bilgilerden sonra guildimizde açık olan slotlar şöyledir: 1 Resto Druid 1 Holy Paladin 2 Shadow Priest 1 Holy Priest 1 Resto Shaman 1 Elemental Shaman 2 Mage Not; Guildimize alınacak ve mevcut oyuncuların, her akşam raide girme gibi bir beklentileri ya da erken saatlerden gece geç vakitlere kadar raid beklentileri olmamalıdır. Rotasyon, raid kadrosunda gerekli classlar dahilinde yapılacağından şu anda ki oyuncularımızın anlayışlarını, aramıza yeni katılacak arkadaşlardan da bekleriz. Hepinize iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Update: Malygos 25 man kaldı bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Content Cleared (Sonunda oh be) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ulduar Öncesi oyuncu alım durumu: Hunter Mage Rogue Shaman (Her spec olabilir) Paladin (sadece holy ve tank) Warlock Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Druid Açık Hunter Açık Mage Açık Paladin Holy-Tank Priest Açık Rogue Açık Shaman Açık Warlock Açık Ulduar (25 man) * Flame Leviathan * Ignis * Razorscale * XT-002 Deconstructor * Iron Council * Kologarn * Thorim * Freya * Auriya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Dworgian tyrael a öm atmştım ama oyuncu alımı hakkında,henüz okuyamadı sanırım,gördüğünde fln söyleyebilir msn ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tyrael? wtf? (bu kadar da cahilmiyim neyim ama oyuncu alımı ile ilgili hangi acc a mesaj atılıo biliosam namerdim) siteden başvuru yaptıysan siteyi takip et, zten oyun içinden şu şu kişiye ulaş diye cevap gelio) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 baska guild lara da adam birakin yahu, 6-7 tane aktif olan mage e acik demissiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya siteden kopyaladım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 daha 3-4 gün önce rogumla başvurayım dedim rog alımımız kapalı dediler bana :S neyse bol şans progresste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dur ben bi yöneticiyle konuşim nedir abi bu durum düzeltelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 açık alımlar yukarıda (ve sitede) görüldüğü gibi. reddedilme sebebi nedir bilemiorum ama istiosan başvuru ismini fln öm le bakim cevap verim sitede cevap verildiyse tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 siteden başvurmadım yahu yüzyüze görüşmeyeyi severim ,eski guildim dağılmıştı bende direk sizden online bir rog yada officerla görüştüm rog almıyoruz dedi direk bana isim hatırlamıyorum malesef rogumda 25 nax gearlı, hani kötü falan bişi olsa neyse sağlık olsun ne yapalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar