Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 79.90 olan nerede satılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hâlâ bi aklı başında firma teknoloji paketi çıkarmadı ya. bak ona tav oluyorum! said: senenin önde gelen oyunlarından birisi + eskilerden ses getirmiş bi oyun + 1gb ram + iyi [klavye,mouse, joypad vs] seçeneği [sıkıyorum] 200ytl! falan gibi bişi diyorum tabii şey de olabilir bak; parası olanlara mesela.. said: asus eee + kompakt dijital foto makinesi + 2+1 mini ses sistemi+ nintendo ds teknoloji paketleri de yapsınlar. geek alışveriş çılgınlığı ülkemize de gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/ab0/e6c/208/940/739/590/41e/9c1/8fa/763/57_450xNULL.png bundan aldım demin, hayatımdaki en ekonomik alışverişti heralde :P tabi paketin içeriği biraz farklıydı, eksiğimiz yok fazlamız yok böyle bi garip dengelemişler. Şöyle ki bi baktım fazladan 70'lik tekirdağ rakı vardı pakette ana dedim rakı da var sora eve gidip bakınca bazı şeylerin olmadığını fark ettim ama gene de mutluyum şöyle ki, j&b yerine black label var, heinekenle o ufak aromatize şarap, sigara falan yok, gusta yerine mariachi koymuşlar :/, şveps bitter limon yerine nar aromalı var, çay keyfi yok, cips aile boyu değil ufak, ammaaaa güzel bi kaju paketi var yarım kiloya yakın (tu) bi de nescafe classic yerine gold var :P süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sigara yok mu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 davidoff arayan sen miydin? valla sigara yok ama zaten içmediğim için pek eksiklik hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 iyiki almamışım ozaman 1 karton davidoff 50 ytl yanında 70lik rakı onlar bana yeterdi ama sigara yoksa şanslıyım demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ohaa yalnız karton yazıyomuş orda ben yeni gördüm :| kazık yedik o zaman :D olsun ya ehe şaka maka şikayet etmek lazım. Ben de eşantiyon bişeydir diye umursamamıştım kartonmuş ya meğh e:Gerçi paket biraz yırtıktı zaten ama şişeleri kontrol edip fazladan rakıyı görünce paket de son paket olduğundan bişey yürütüldüyse de bile bile aldım yani o riski göze aldım. Neyse işte son gün bulduğuma şükrediyorum ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 50 ytl sırf o karton zaten:D ben olsam anında dayanırdım kapıya 50 ytl boru mu kullanmıyosan bile 40'a falan içen arkadaşına satardın bana satardın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 e:Gerçi paket biraz yırtıktı zaten ama şişeleri kontrol edip fazladan rakıyı görünce paket de son paket olduğundan bişey yürütüldüyse de bile bile aldım yani o riski göze aldım. Neyse işte son gün bulduğuma şükrediyorum ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar