fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 özellikle tübitak ve ibb. sorular cevaplanana kadar trollemeyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 its my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ibb gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ibb gg değil yahu, kyk üzerinden falan verilecek deniyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ibb 18i die hatırlıorum.20si de olabilir.yatırırlarsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Tübitak her ayın 7'sinde yatıyor da. İlk sene bize şey yapmışlardı, Şubat'ta Kasım-Aralık-Ocak ayının burslarını toptan vermişlerdi. Size de yapabilirler onu. Bir de her aya ait bursu, sonraki ayın 7'sinde alıyorsun. Mesela 7 Ekim'de yatan burs Eylül ayının bursu, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bi burs veren yok, bi de bırak okul bitince nası ödücez şu 5-6bin lirayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 şubat mı? yuh! aralık ocak diye bekliyodum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Belkide Ocak'ta Ekim-Kasım-Aralık vermişlerdi, çok net hatırlamıyorum açıkçası =) Arayıp sorsana abi bize soracağına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ibb'yi aradım. ne olacağı belli değilmiş henüz. chp'nin a.k. tübitakı aradım açmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 E ibb burslarını bugün almamız lazım aslında. noldu yalan mı oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ne olacağını biz de bilmiyoruz ay sonunda mail atarız ya da siz aatmazsak siz arayın tekrar dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ziraat bankasına gittiğimde memur bile "biz mi veriyoruz ayol bu yıl" tarzında birşey söyledi. Alamadım haliyle bursu. 23 gibi tekrar gel dedi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben direk ibbyi aradım ne iş diye. daha belli değil durum dediler. muhtemelen kyk üzerinden verilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ibb bursu çıkmıştı ne güzel istenen evraklara bi baktım, ablamın üniveristede okuduuna dair öğrenci belgesi istio, ablamı üni mezunu die eğitim durumunu uni yapmışım herhalde. Gittim diploması ile ki geçen sene de almıştım bu bursu o zaman da mezundu. Ama kabul etmediler yanlış girdiim için bilgiyi yalan oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Öf iyice karıştı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bir daha elimde olmayan teorik paraya güvenip harcama yapmasam iyi olacak galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ABD'deki mortgage krizini de özetliyor bu cümle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar