Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sly-One said: ideal kız, ideal gaz... "bu ideal gazmış meğerse" diyerek bu ihtiyacını giderebilirsin :/ ya da sonsuz noktasına bir adet gaz molekülü koyarsan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 daassaa'nın link bombaymış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yaw şu mesajları (en azından çook eski olanları) görükçe puanlama falan hedesi olsa bi sürü komik, salak saçma şey çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Sabah uyanacak azmi bulamıyorum. 4 yıldır gördüğüm sabahlar bir elin parmaklarını geçmez. Her gün şafak vakti yatıp 2de kalkmaktan bıktım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 deadwoll said: Sabah uyanacak azmi bulamıyorum. 4 yıldır gördüğüm sabahlar bir elin parmaklarını geçmez. Her gün şafak vakti yatıp 2de kalkmaktan bıktım lan. 12 yıldır haftaiçi hergün saat 7 de kalmaktan bıktım, düzenli olarak öğleden sonra yada akşam uyanan bir insan olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 düşünüyorum bulamadım herseye sahibim = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yaradanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Hayatimi yola sokacak bir meslek ariyorum bebisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar