Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 duyduğunuzda insana 'hayat güzel bea' dedirten şarkılardır, paylaşmanızı isterim. Louis Armstrong-What A Wonderful World Lynyrd Skynyrd-Sweet Home Alabama Buffalo Springfield-For What It's Worth Simon & Garfunkel-Mrs. Robinson The Doors-Break On Through The Skatalites-Guns Of Navarone
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sözlerini bilmiyorum ama lynyrd skynyrd - free bird de insana yaşama şevki veriyo.
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 The Ramones-Surfin' Bird kan kaynatan bir şarkı olarak ekliyeyim.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Buggles - Video Killed the Radio Star böyle dinledikçe içim kıpır kıpır oluyor, dışarı çıkıp her gördüğüm insana sarılasım geliyor, yüzüm gülüyor en mutsuz anımda bile. hatta açıp dinleyim bak. hele o intro süper ya. yerim ben bu şarkıyı.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 The Killer - When You Were Young and sometimes you close your eyes and see the place where you used to live when you were young..
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bana 'hayat gerçekten güzel' dedirten onlarca şarkıdan şu an aklıma gelen birkaçı: Harry Belafonte - Jamaica Farewell Ali Farka Toure - Diaraby Fool's Garden - Lemon Tree Dr. Hook - Cover of the Rolling Stone
Öne çıkan mesajlar