Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 duyduğunuzda insana 'hayat güzel bea' dedirten şarkılardır, paylaşmanızı isterim. Louis Armstrong-What A Wonderful World Lynyrd Skynyrd-Sweet Home Alabama Buffalo Springfield-For What It's Worth Simon & Garfunkel-Mrs. Robinson The Doors-Break On Through The Skatalites-Guns Of Navarone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sözlerini bilmiyorum ama lynyrd skynyrd - free bird de insana yaşama şevki veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Nat 'King' Cole - L.O.V.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 The Ramones-Surfin' Bird kan kaynatan bir şarkı olarak ekliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Buggles - Video Killed the Radio Star böyle dinledikçe içim kıpır kıpır oluyor, dışarı çıkıp her gördüğüm insana sarılasım geliyor, yüzüm gülüyor en mutsuz anımda bile. hatta açıp dinleyim bak. hele o intro süper ya. yerim ben bu şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 The Killer - When You Were Young and sometimes you close your eyes and see the place where you used to live when you were young.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bana 'hayat gerçekten güzel' dedirten onlarca şarkıdan şu an aklıma gelen birkaçı: Harry Belafonte - Jamaica Farewell Ali Farka Toure - Diaraby Fool's Garden - Lemon Tree Dr. Hook - Cover of the Rolling Stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar