-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Kurucakta paramparçada olucakmı ne sürersem süriyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dark angel erkek miymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 oha pipisimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Roaccutane tehlikeli bi ilaç. Son silah olarak başvurmak lazım... Tedavi sonucunda kesin biter sivilce problemin, ama ilk bi kaç ay cidden azar sivilceler, olmayan yüzünde de çıkar yani... O yüzden başka tedaviler dene, baktın işe yaramıyo o zaman Roaccutane kullan. Akne yapan bakteriler oksidasyon olan yerlerde üreyemez. O yüzden "Benzoil peroksit" içeren ilaçlar en etkili tedavilerden birisidir. Merhemler var, vücut şampuanları var... Bunları kullan önce. Her akşam yatmadan önce benzoil peroksitli vücut şampuanıyla sırtını köpürt ve 5dk tut, sonra iyice durula. Onun dışında antibiyotikli merhemler sür sivilcelerin yoğun olduğu bölgelere. Topikal tedavileri dene önce... Antibiyotik dene ondan sonra ağızdan alınan. Tetrasiklin grubu antibiyotikler akne üremesini şak diye durdurur mesela... Bunları sor dermatoloğuna, ona göre bi tedavi yazsın önce. "Sivilcem var napayım?" diyene direk Roaccutane diyen dermatolog fazla uğraşmak istemediğinden seni kestirip atmak istiyor demektir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben olsam kullanırdım hayat uzun 1 ay sonra kurtulucaksan hayatın boyunca(iz kalmdan) kesinlikle al. Hem kıza sorunlarım var diye arıza çocuk rolü oynarsın yüzündede çıkarsa moralini yüksek tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 -Dark_Angel- said: Bide benim sınıfta aşık olduğum bi kız ve onunla ilgili çalışmalarım var =P.Bununla ilgili etkilerinden korkuyorum en çok açıkçası xD Bir başka -sözde çaktırmadan- "bakın patiler benim azbuçuk seks/yiyiş hayatım var ehuehuheuhe" mesajı, ne bu ergenlik takıntıları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 erkeğim dememiş sadece hoşlandığım kız var demiş. ilaç süresince sonrasında 6 ay hamile kalmak yok diyebiliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ilac oldukca iyi. 15 yasinda benim de sorunlarim vardi bu yonde, 1 sene kullandim ve cillop gibi oldu ondan sonra yuzum gozum sirtim. Dudak kurumasi ciddi sorun degil o kadar, sicak havada, yazin ortasinda sikinti oluyor o yuzden simdiden giris ilaca. Depresyon da abartiliyor, ben bir yil kullandim, hatta gecen sene mezuniyet senemdi kafa derimde biraz sivilce cikinca stressten yine kullandim bir sure ve ne depreysona girdim, ne de sorun yasadim. kisacasi kullan, ama uyarayim, ilk 2 hafta cosuyor sivilceler, sonra duzeliyor ama yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Baggio said: -Dark_Angel- said: Bide benim sınıfta aşık olduğum bi kız ve onunla ilgili çalışmalarım var =P.Bununla ilgili etkilerinden korkuyorum en çok açıkçası xD Bir başka -sözde çaktırmadan- "bakın patiler benim azbuçuk seks/yiyiş hayatım var ehuehuheuhe" mesajı, ne bu ergenlik takıntıları ya. haha bu nası desteksiz bir atıştır takıntı mı yapmışın ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Arkadaşın demek istediği,sivilceler yüzünden kızın ondan uzaklaşıcağı korkusu.Ama sanmıyorumki sivilceden karakter tahlili yapılsın. "Ne yani aynı problem kızın başına gelse sen uzaklaşıcakmısın ki" demek aslında yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sivilceler yüzünden uzaklaşmak değil, dudak kuruluğu yüzünden "planların aksaması" kastedilmiş orada bence açık seçik. Karaciğer, depresyon, uykusuzluk, baş ağrısı gibi bin tane ciddi yan etki ihtimali varken "yav dudak guruyomuş bi de garı var biliyonuz mu şimdi sdf" diyen insana ne demeliyim başka Ardeth, arkadaşın galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yahu sivilce hastalık değil, bir insan neden sivilcesinden kurtulmak ister? estetik sebeplerden, e estetik sebeplerle bir ilaç alıyorken onun estetiksel yan etkilerini düşünmek çok garip değil. o karaciğer vs gibi yan etkiler için de zaten ilk haftalar kan testi yaptırıyorsun eğer dermatoloğun böyle test yaptırmazsa sen iste ya da değiştir doktorunu. dudakları kullananı acaip gösterecek kadar kötü bir hale sokabiliyor ama çok sivilcen varsa pogodinin dediği gibi sivilceden daha kötü yapmaz heh bepanten falan kullanırsan çok sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bi ara kullandım bırakınca bende yeniden başlamıştı ama daha uzun kullanmak lazımdı heralde. kızla muhabbeti kur mevzu sırta bele gelene kadar tertemiz olursun zaten. ama bi dene önce ne kadar etkileniyor bünyen, başka yöntemler de var çünkü lazer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 seneye geçebilir belki sivilceler, ergenlik dönemi hormonal değişiklikler hede hödö meselesi. ben de 17'yim, 1-1.5 sene öncesine kadar su içsem yeni sivilce çıkardı, sonra ne oldu bilmiyorum, aniden kesildi. yine o sıralarda roaccutane kullanmayı düşünmüştüm sıra arkadaşımın da kullandığını görünce, ama 2 ay sonra durduk yerde ağlamaya, sırasında tepinmeye falan başlayınca tırstım açıkçası :p dudak kuruluğunu pek iplemiyordu ama, krem sürüyorum geçiyor diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kız arkadaşım kullanıyor. Fazla bir yan etki göstermedi onda. Tek sorun aşırı dudak kuruluğu, soyuluyor kanıyor, fena bişi. Ama sivilceden eser kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 epey kullandim ve depresyon falan yapmiyor yahu. ya da ben cok cok iyiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 because you stop being depressed and be awesome again, true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 0ne said: "Ne yani aynı problem kızın başına gelse sen uzaklaşıcakmısın ki" evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 papadapulos said: 0ne said: "Ne yani aynı problem kızın başına gelse sen uzaklaşıcakmısın ki" evet. tanımam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 -Dark_Angel- said: 17 yaşındayım ve babadan gelen ciddi bi sivilce sorunum var.Yüzümde fazla yok neyseki ama sırtım,belim ve kalçam berbat durumda.En son doktora gittigimde roaccuttane önermişti ama ben ilaçlardan tiskinen biri olarak böyle ağır sayılabilicek bi ilaca hiç kalkışmamıştım.Ama pek bi çare yok sanırım çünkü çok sağlam sivilcelerim var ve bunlar tarla gibi iz bırakıcak babamdan biliyorum.Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini duymak isterim.Eskiden doktorlar pek tavsiye etmiyorumuş vs ama şimdi kutu kutu herkes kullanıyor.Dudak kurulugu vs yapıyormuş.Bide benim sınıfta aşık olduğum bi kız ve onunla ilgili çalışmalarım var =P.Bununla ilgili etkilerinden korkuyorum en çok açıkçası xD 8 ay kullandım. zararları aşırı dudak kuruması fazla sinirlenme önlemler; dudak kuruması için geceleri yatmadan bi şişe kremi dudağa boca etmek, gündüz vaktide lipstck ile takviyeler yapmak durmadan. sinir için ise mutlaka bir sinirlere iyi gelen ilaç almanı öneririm doktor kontrolünde. yani bitkisel falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ilaca yarın başlıyorum ben de.. Herşeyi denedik. Olmadı. Sivilceler en olmadık yerlerde çıkıyor. Hergün yıkasam da nafile. Geçmek de bilmiyolar. Allahtan grup grup çıkmıolar ama tek tük çıkıyolar ve dev gibi oluyolar. Kafayı yemek üzereyim artık dudak kuruluğuymuş.. sinirlenmekmiş.. umurumda değil. Benim sivilce sorunum daha çok kafa derisinde. Kist gibi sivilceler çıkıyo.. neyse daha fazla iğrençleşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 6 aydır kullanıyorum. Herkesin saydıgı yanetkiler dısında cok bir yan etkisi yok. Sinirlenme yan etkisi de yok, doktor bana öyle birşey söylemedi ve olmadı da. İlacın yan etkileri zaten ilac dozuna baglı olarak cıkıyor. Ondan korkma zaten doktor yuksek dozlarda vermiyor bu ilacı. Tahlil olayı da her ay değil 3 ayda 1. İçki içmemen gerekiyor özellikle aktif sigara ve içki içen biri isen. Sigaram içkim yoktur arada bir şarap içerim diyorsan problem yok. Dudak kuruluğu için ben de lipstick lerden kullanıyordum eskiden. Artık onu da bıraktım alıştım. Çok uzun kullanımdan sonra gece görmede problem oluyormuş. Ama tabiki 2-3 sene kullanmak gerek. Ayrıca böyle sivilcesel hastalıklar için ömür boyu kullanan insanlar mecvutmuş bu ilacı o yüzden hemen geçmezse korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bLackcha0s said: yüz güzelliği değil ruh güzelliği. Uzun bi tartışmıştık kızlı erkekli bir grupla, Sonuçta ne yazıkki tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 unac said: -Dark_Angel- said: 17 yaşındayım ve babadan gelen ciddi bi sivilce sorunum var.Yüzümde fazla yok neyseki ama sırtım,belim ve kalçam berbat durumda.En son doktora gittigimde roaccuttane önermişti ama ben ilaçlardan tiskinen biri olarak böyle ağır sayılabilicek bi ilaca hiç kalkışmamıştım.Ama pek bi çare yok sanırım çünkü çok sağlam sivilcelerim var ve bunlar tarla gibi iz bırakıcak babamdan biliyorum.Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini duymak isterim.Eskiden doktorlar pek tavsiye etmiyorumuş vs ama şimdi kutu kutu herkes kullanıyor.Dudak kurulugu vs yapıyormuş.Bide benim sınıfta aşık olduğum bi kız ve onunla ilgili çalışmalarım var =P.Bununla ilgili etkilerinden korkuyorum en çok açıkçası xD 8 ay kullandım. zararları aşırı dudak kuruması fazla sinirlenme önlemler; dudak kuruması için geceleri yatmadan bi şişe kremi dudağa boca etmek, gündüz vaktide lipstck ile takviyeler yapmak durmadan. sinir için ise mutlaka bir sinirlere iyi gelen ilaç almanı öneririm doktor kontrolünde. yani bitkisel falan. yillarca kullandim sinir minir yapmadi, depresyona da sokmadi. bence siz depresyona girip sinirlenmek icin bahane aramissiniz, veya tam o cagda gerceklesmis :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Yan etki olarak Azmoya dönüşme riski var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar