fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 1 Mayıstan sonra çıkıp ben işçilere laf etmedim, BEN KENDİM İŞÇİYİM diyen, söylediği her laftan sonra "ben yanlış anlaşıldım" diyen tayyeap bu sefer de böyle dedi. c/p yapmıyorum, uzun biraz http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Baykal_213688_9&Newsid=213688 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 geometri ogretmenim benim. goemetri kitabi da yazar yakinda. bi o kalmisti batirmadigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ne istiyonuz adamdan yaw. İnsan ağız tadıyla ülkeyi batıramıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 tayyip şunu demiş tayyip bunu demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 vatan said: CHP’nin ekonomistlerinden Prof Esfender Korkmaz’ın laf atması üzerine Erdoğan, “Sen çarşı pazar bilmezsin. Sadece kitap arasında konuşursun” dedi. Unakıtan, “Millet olarak yastık altında ciddi miktarda altın biriktirdiğimizi görüyorum. Halkımızdan şunu rica ediyorum: Lütfen yastık altındaki bu varlıkları ekonomiye kazandırsınlar. Bu krizden şirketlerimizi güçlendirerek çıkalım. Türkiye’de kimse enseyi karartmasın bizi iyi günler bekliyor” diye konuştu. Kemal Unakıtan, kendisine laf atan muhalefet milletvekillerine ise “Rahatsız olmayın. Dinleyin, siz de faydalanırsınız belki. Belki değişirsiniz de, çarşaf marşaf falan gibi...” karşılığını verdi. on tane mizah dergisi kurup böyle haftada bir oturum yapsalar kriz mriz kalmaz, neşeyle çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 adam kıvırma konusunda cok yetenekli takdir etmek gerek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 nazizmi hortlattınız nazizmiiiii daha bombaydı bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Nazizm? o ne ki. Dur en iyisi rte ye soralım her bi boku biliyo nassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar