Claif Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Yöeaak yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Kawaiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 of lan. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 maa mikşeyk biringz ol du boyz tu dı yoaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 fastreloader said: veyr10 said: aktif gayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 *kolonya sıkar paticilerin gözüne* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İyi geceler pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sabahın köründe mudanyadan deniz otobüsüyle istanbula geldim,güzel bi gün beni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 türkçe rap in alalh belasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Marveloth said: fastreloader said: veyr10 said: aktif gayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 9 ay sonra saçlarım böbreklerime değebilir. ey kıvırcık, ne ara uzadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 tek kolla 3 zenci gücünde sevişemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hihiho mutluyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 telefonun şarjı bitti batarya yok hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hööfff mal bi sunum için zonguldaa git gece yarısı,yarın öölen sunumu yap sora otobüse atla geri dön bu ne baa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 The world is a vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 i are moron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 1400 lira aidat borcu thnx + 3 aylık fatura thnx + okul malzeme parası THNX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yuh amma aidatmış be kiradan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 oğllllumm ya hayat çok garip. ha şu an yarsam bilgisayarı ne güzel olcak lan. yarın bide okula gitmiyim birsürü işim var. bu ülser falanda kötüymüş ya ağrıyor falan bi iş yapamıyosun oğlum varya ufacık bi hasta olunca bişi olunca falan sıhhatin ne olduğunu anlıyon. arkadaşlar falan hepsi şaşıyor sinir stres ne alaka sende ülser çıkamaz diye annemler şu sinirli halini bırak diyor biraz tanıyamıyom ki bende kendimi karışığım karışık. *ayhan ışık desene -ayhan ışık *kızlara aşık bak şu an çok alakasız ama "dürzü" geldi aklıma. şimdi de dürziye geldi çağrışım yaptı. o kadar saçma haldeyim ki saçmalamak bile istemiyorum bye. hayat bana güzel şeyler getir, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 lam bayram öncesi hiç ara vermemiş olmanın getirdiği bezginlikle sıçışlardaydım bi bok yapamıyordum. bayramdan sonra ise bayram boyunca yapılması gerek ödev vs.leri 2-3 günde yapmak zorunda kalmam sebebiyle stressi yeniden doldurdum. ama dahası da var tabii, sonuçta dinlenmiş bünye "bu ne be olm! haystlöng!" çekiyor içten içte kısaca yarına kadar raporları bitirmem lazım ama ne kafm basıyor ne de canım istiyor. bittim el finito oldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yoyoyu avizeye dolabım çevirirken. holy şahidimdir. sdhhjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 evet bunu başardı ve avize hala sağlam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ne kararsızım lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar