Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

hakemler futbolcuları tanımalı işte. lincoln nün nasıl bi adam olduğunu herkes biliyor. delgadoyuda biliyor.

kural saçma gene. bu dünyada sadece bizim ülkemizde var.

yani topla alakası olmayap tozoya dalan barış sarı kart görmezken adamın yerde masumca sarı kart istedi diye 2. sarıdan oyundan atıldı. yani bu kadar saçma bi kural olamaz zaten.

tabata tribüne çıktı gol attıktan sonra sarı kart görmedi. hakemde çok insani bir durumdu demiş maçtan sonra. demek ki bazı kurallarda da esneklik yapılabiliyor.

yapılmadı iyi oldu ama sonra tersi konuşulurdu. şimdi ise kural tertışılıyor. hakemlerde bu kuraldan memnun değilmiş zaten. seneye değişmesi muhtemel
Sosyal ağlarda paylaş

Kalecinin kontrolünü yorumlamrken sana değil de kurala baktığım için özür dilerim, ama ne dediğin hala bir önem taşımıyor. Kontrol ettikten sonra onu yaparlar evet, kontrol anı ise dengeli bir şekilde topu tek eliyle dahi olsa tutması ile başlıyor, kuralı okursan. Dolayısıyla kural açık, fotoğraf açık, daha önce birebir aynı pozisyonda iptal edilip "doğru karar" denen goller açık.

Rüştü karnına çekmemiş, Arda hemen kalkmış, istisnasız herşeye bahane yaratıp, başka şeylerle kıyaslanınca veya belgeler (kural, fotoğraf, açıklama vb.) önünüze getirilince "bizi ilgilendirmez onlar" diyorsunuz veya cevap bile ver(e)miyorsunuz. Maç zaten oldu bitti bizim dememizle birşey değişmeyecek, bu gol verilmese de GS kazanırdı büyük ihtimal ayrıca, ee neden hala bu kadar zor geliyor herkesin anladığı birşeyi kabullenmek? Kulağınız mı düşer aquila'nın deyimiyle?

Şu saatten sonra da Masq'mış, Red'miş, bana sakın objektiflikten bahsetmeyin :) Herşey işinize gelince güzelmiş çünkü, anlaşıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu fazla uzamış:
Delgado kart istemedi ben kart gördüm diyor diye ağlamışsınız 100 sayfa neden yapıyor o itirazı? Bana kart gösterdin kötü adamsın sen demek için mi ? Ben bundan bitane yaptım bana kart çıkardın hani buna sarı kart diyip sallıyor işte elini. Yani Mustafa Denizli farkında onun yaptığı eşşekliğin azarlıyor siz hala burda bık bık ötüyorsunuz.
Goldü değildi kasıt vardı cart curt videodan 1000000 kere izlediğimiz halde kesin görüntü yok orda Erman Toroğlu'nun yorumu var vs. hala goldü değildi ya tek sefer izle o videoyu ve gol değil diye net karar ver verebiliyor musun? ozaman burda kasıt aramak salaklıktır başka bişey değil.

Bakın satılmış hakem Gol vermez yoktan Penaltı vermez Kırmızı Kart vermez. Satılmış hakem 90 dakika yontar bi takımı kolay sarı çıkarır 2 li mücadelelerde bile kritik yerlerde bi takımdan yana önemsiz yerlerde diğer takımdan yana karar verir ki anlaşılmasın.
Suçlu mu arıyosunuz Delgado daha ilk yarıdan kırmızı kart yiyebiliceği şekilde daldı barışa zaten sonrasında da kaşınmaya devam edip yalnız bıraktı takımını.
Suçlu mu arıyosunuz Sivok bu kadar önemli bi derbide saçma sapan yaptığı bi hareketin cezalısı.
Suçlu mu arıyosunuz İbrahim Toraman Lincoln ceza sahasına girerken uğur onu indirirken yanındaki adamla sohbet ediyor.
Suçlu mu arıyosunuz İbrahim Üzülmez şu maçta takımını yalnız bırakmış.
Yıldırım Demirören takımda huzur bırakmamış.
Hala hakem hakem.Şu sahanın içindeki dışındaki faktörlerden skora en az etkisi olan insandı hakem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...