Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sapıttı cimbom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 şaka gıbı gol yedık :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oyunda da varlığı yokluğu bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yine gs taraftarı lalalala saldır galatasaray diye gebertiyor beni burda uyuşturuyorlar ya yarım saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 devamli skor yazin baska bir sey yazmayin insan karistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nonda ya gol atsın yada maçtan sonra yırtsın kontratı. şu maçta gol atmalı bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nonda niye oynuyor hala anlamıyorum ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ne bicim mac lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya bjk lisin die objektifliğini kaybetme arkadaşım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 daha en az 2 gol olur bu maçta bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lancelion said: nonda ya gol atsın yada maçtan sonra yırtsın kontratı. şu maçta gol atmalı bu adam. kontratı nıe yırtıo? para kazanamayız adamı satarken öle yaparsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 behran said: Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eralp said: nonda niye oynuyor hala anlamıyorum ki ? nonda ile ilgili yazdığım şeyde banlendim, o yüzden oynuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Voys said: Lancelion said: nonda ya gol atsın yada maçtan sonra yırtsın kontratı. şu maçta gol atmalı bu adam. kontratı nıe yırtıo? para kazanamayız adamı satarken öle yaparsa Tazminat alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 deathl0rd said: Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık. Alkış malkışta yasak hakeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nonda zenci kontenjanindan oynuyo, affirmative action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 behran said: Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen salaklık işte yapmıcaktı onu sen koskoca kaptansın bi tane sarın var daha ne artisşik yapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Zapotocny sarı kart gordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 deathl0rd said: behran said: Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık. her kart isteyene kart gösterilmemeli bence ısrar edip çirkefleşirse gösterilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahah justin tv chati toronto1867 said: m.city e küfür edelim beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 behran said: abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 penaltı gsye yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hadi baros 3le=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar