eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yine gs taraftarı lalalala saldır galatasaray diye gebertiyor beni burda uyuşturuyorlar ya yarım saattir
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 devamli skor yazin baska bir sey yazmayin insan karistiriyor.
behran Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nonda ya gol atsın yada maçtan sonra yırtsın kontratı. şu maçta gol atmalı bu adam.
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nonda niye oynuyor hala anlamıyorum ki ?
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya bjk lisin die objektifliğini kaybetme arkadaşım lütfen.
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 daha en az 2 gol olur bu maçta bence :D
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lancelion said: nonda ya gol atsın yada maçtan sonra yırtsın kontratı. şu maçta gol atmalı bu adam. kontratı nıe yırtıo? para kazanamayız adamı satarken öle yaparsa
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 behran said: Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık.
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eralp said: nonda niye oynuyor hala anlamıyorum ki ? nonda ile ilgili yazdığım şeyde banlendim, o yüzden oynuyor ama.
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Voys said: Lancelion said: nonda ya gol atsın yada maçtan sonra yırtsın kontratı. şu maçta gol atmalı bu adam. kontratı nıe yırtıo? para kazanamayız adamı satarken öle yaparsa Tazminat alırız.
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 deathl0rd said: Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık. Alkış malkışta yasak hakeme
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nonda zenci kontenjanindan oynuyo, affirmative action.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 behran said: Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen salaklık işte yapmıcaktı onu sen koskoca kaptansın bi tane sarın var daha ne artisşik yapıyon
slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 deathl0rd said: behran said: Llama said: ulan delgedo sana varya sana abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık. her kart isteyene kart gösterilmemeli bence ısrar edip çirkefleşirse gösterilmeli
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahah justin tv chati toronto1867 said: m.city e küfür edelim beraber
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 behran said: abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen
Öne çıkan mesajlar