Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

behran said:
Llama said:
ulan delgedo sana varya sana

abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen

Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

behran said:
Llama said:

abi delgado hiç bişi yapmadı. hakeme sadece elle benim foulde 1. harekette kart çıkardın dedi adam 2. yi çıkardı "bana kart çıkardın manasında kart işareti" -bildiğin kart işareti işte =)- yaparken. saçmalıktı resmen

salaklık işte yapmıcaktı onu sen koskoca kaptansın bi tane sarın var daha ne artisşik yapıyon
Sosyal ağlarda paylaş

deathl0rd said:
behran said:
Llama said:

Hakeme kart işareti yaparak itiraz etmek yasak cezası sarı kart neyi anlatıyorsunuz hala doğru saçmalık ama hala profesyonel futbolcuların bunu yapmaları saçmalık.

her kart isteyene kart gösterilmemeli bence ısrar edip çirkefleşirse gösterilmeli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...