Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 la top geliyor rüştü klasik yumrukluyor servette gelişine koyuyor sonra gol oluyor ayakta tabi normal olarak durmuyor rüştüye çarpıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yahu burada nobrenin iptal edilen golünden sonra sayfalarca resimler konuldu kalecinin tek eliyle kontrol etmesi yeterli faul doğru karar dendi. ben rüştünün kontrol ettiğini görmedim kaçırmış olabilirim ama siz diyorsunuz kontrol etti ama tek eliyleydi çift el olması lazımdı diye. tek elle kontrol ettiyse fauldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 evet kesinlikle ben bu pozisyonu hatırlayarak faul diyorum buna ama hatırlayamadım tam olarak o yüzden söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 o tek elle kontrol olayı sadece top yer ile elin arasındaysa geçerli değil miydi? bu pozisyonu görmedim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tek elle kontrol mü olur. onun adının kontrol olması için zaten konulmuş çift el kuralı. kural bu, başka maçta yanlış uygulandıysa burda örnek gösterilmesi gerekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 FromTheHell said: o tek elle kontrol olayı sadece top yer ile elin arasındaysa geçerli değil miydi? bu pozisyonu görmedim gerçi top zaten yerle elin arasında net olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben kontrole dair bi hareket gormedim, sadece topa uzaniyo, uzanirken servet gelip cakiyo, birbirlerine giriyolar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 basladı 2. yarı kesin olarak gördüm ben o hakimiyeti top rüştünün eliyle yer arasında sıkışmış durumdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fede said: tek elle kontrol mü olur. onun adının kontrol olması için zaten konulmuş çift el kuralı. kural bu, başka maçta yanlış uygulandıysa burda örnek gösterilmesi gerekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 simdi tekrarini gosterdi, dedigim gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zan ayhana çarptırıp gol atıyordu az daha bu arada rüştü çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 rüştünün durumu bi gole patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eralp said: fede said: tek elle kontrol mü olur. onun adının kontrol olması için zaten konulmuş çift el kuralı. kural bu, başka maçta yanlış uygulandıysa burda örnek gösterilmesi gerekmiyoheh valla ilginç bir milletiz. o maçta bu kuralı ilk defa öğrenmiştik zaten. yani hata değildi o maçtaki kural bu tek el yetiyor kontrol etmek için. o maçta kuralı bilmeden önce biz de itiraz etmiştik. hayır isterseniz çift el isterseniz 73 el kuralı diyin farketmez. tek eliyle topu kontrol ettiyse faul, etmediyse gol. ki dediğim gibi ben kontrol ettiğini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 delgado kart istedi 2.den atıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kırmızı delgado sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aahhahha salak delgado kart istedi aldı ikinci sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ohaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaa salak yaa delgedo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bb delgado :( kırmızı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahah iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 haha salak delgado :D . nabıyo la bu de sanctis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu arada kart istememiş ben 1 kere yaptım kart gösterdin anlamında kart işareti yapıyor yani istemiş de sayılır tabi ama yapmaması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 delGGado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 işallah 10 tane yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 gooool barosss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 mükemmel gol baroş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar