irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ahah dunyanın en cirkin turk dizisi bir karikatüristin bıcaklanmasını konu alıyor. derginin adı: Pelikan çizerin adı: ufuk sıfır yaratıcılıque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ahaha ersin karabulut'un tipe bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 metüst tipinde bi adam var.metüst mü yoksa o.olmasın o ya,yapmasın bunu kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oyunculuk berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ahahah komser: askere gitmesen de çizemezdin sen cunku sende diğer çizerlerde olmayan bişi var. kötüsün sen cihan kötüsün! ahahahah ölucem bbundan sonra favorim dizim bu.bugun toplasam bu kdr gulmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kanal ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bitti cancazım ya. ya da ben anca gordum mesajı.kanal d. arka sokaklarmıs dizinin adı da.bitirici bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 penguende çekiliyo bide sahneler. penguen olmuş pelikan. penguenin sahibi erdil yaşaroğlu da var hatta o sırada dergide.ama pelikanın sahibi başkası, ADİL YAŞARCI gibi bişey sdfsd yaratıcılık cidden sıfır lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 neden böle yazdığımı açıklıcaktım onuda neden açıklıcamı bilemedim o yüzden geri sildim peki ben bu açıklayacağım konuyu açıklamadığımı sana nie açıkladım onuda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar