irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ahah dunyanın en cirkin turk dizisi bir karikatüristin bıcaklanmasını konu alıyor. derginin adı: Pelikan çizerin adı: ufuk sıfır yaratıcılıque
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ahaha ersin karabulut'un tipe bak :D
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 metüst tipinde bi adam var.metüst mü yoksa o.olmasın o ya,yapmasın bunu kendine
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ahahah komser: askere gitmesen de çizemezdin sen cunku sende diğer çizerlerde olmayan bişi var. kötüsün sen cihan kötüsün! ahahahah ölucem bbundan sonra favorim dizim bu.bugun toplasam bu kdr gulmedim
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bitti cancazım ya. ya da ben anca gordum mesajı.kanal d. arka sokaklarmıs dizinin adı da.bitirici bişi
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 penguende çekiliyo bide sahneler. penguen olmuş pelikan. penguenin sahibi erdil yaşaroğlu da var hatta o sırada dergide.ama pelikanın sahibi başkası, ADİL YAŞARCI gibi bişey sdfsd yaratıcılık cidden sıfır lan sdfsd
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 neden böle yazdığımı açıklıcaktım onuda neden açıklıcamı bilemedim o yüzden geri sildim peki ben bu açıklayacağım konuyu açıklamadığımı sana nie açıkladım onuda bilmiyorum
Öne çıkan mesajlar