Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KYK burs-kredi sonuçları açıklandı

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Ben bu 23 aralık olayını kaçırdım.Bir heyecanla aradım bugün Cağaloğlun'da ki İstanbul Bölge Müdürlüğünü,hani kaçırdım ama belki şansıma olur diye adam "yarın ara,ama yarın da son gün" dedi.Ben de dedim 23 Aralık son gün değil miydi diye?Uzattılar gibi bir şey dedi.Şimdi eğer yarın son günse -öyle umuyorum- galiba öncelikle noterden bişi alıyorum ve bunu nereye götürüyorum?Ben Halkalı taraflarında oturuyorum ama herhangi bir yerede gidebilirim tabi.Bir bilen varsa bana anlatabilir mi?Neler götürmem gerekli nereye götürmem gerekli?Ya da yarın son gün değilse de ben bunu kaçırmışsam Kredi kazanmış olsam dahi alamayacak mıyım?(Bu arada kazandığım öğrenim kredisi)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle notere gidiyorsun. orda öğrenci kredisi için belge dediğin an yönlendiriyo biri seni. o işlemleri hallediyor, sonra seneti imzalıyorsun en son da 35 ytl mi ne para ödüyosun. yanında para ve kimliğin dışında ekstra bir şey bulunmasına gerek yok.

daha sonra kyknın yurtlarından birine ya da cağaloğlundaki merkezine gidiyorsun. noterde imzaladığın seneti getiriyorsun buraya. bu kadar. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...