Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magic the... the... unuttum yine...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmride magic oynayanlar arıyorum magic e yeni başladım elimdeki bir gurup kartı değiştirecek ya da birlikte oynayıp tecrübe edinmeme yardım edecek izmirliler[izmirde ikamet edenler :P] arıyorum :)[signature][hline]Ben...
Güneşin içindeki karanlıkta
Geçmişin gerisinde
Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim
Ben Denanmor'dayım.....
Mesaj tarihi:
bir daha hatırlayayim o zaman
Magic The Gathering

Kadılardan aklına gelsin[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
netten oyna, adam bulma derdi yok ben menunun sahsen =P[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Mesaj tarihi:
Eskiden bu kartlar her yerde bulunuyordu. Şimdi bulamıyorum ben bunları. 4 yıllık ardan sonra biraz para harcamak istiyorum kart bulamıyorum. İstanbul anadolu yakasında nerelerden bulabilirim bilgisi olan var mı? 400 yakın karttan sadece elimde 8 tane rare kaldı bakalım şansımıza neler çıkacak?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Olath, 01 Nisan 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
İzmir/karsıyaka
gitarci müzik aletleri..
oraya gel istedigin özellıklerde bır cok kısı mevcut :)

nerde var? ben karşıyakayı pek bilmem bi ark soruyor :] tam olarak yer tarif edebilirmisin?[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor....
TLM
savaş...
Mesaj tarihi:
raptor unutmussundur sen,
magic the gathering[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Mesaj tarihi:
said:
Rhoube, 04 Nisan 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
Eskiden bu kartlar her yerde bulunuyordu. Şimdi bulamıyorum ben bunları. 4 yıllık ardan sonra biraz para harcamak istiyorum kart bulamıyorum. İstanbul anadolu yakasında nerelerden bulabilirim bilgisi olan var mı? 400 yakın karttan sadece elimde 8 tane rare kaldı bakalım şansımıza neler çıkacak?

Akmarda var. Alt katında tşörtçünün orda bol bol satıyolar, FRP kitapları da var(3.5 falan) bir deck 19.500.000TL boosterlar 6.000.000TL kusura bakmayın tam yerini anlatamadım o kat ufak zaten(sahil kapısına doğru bakın) yeni decklerde çok salak kartlar çıkabiliyo uyarmadı demeyin(nerde o eskiler)

Nette de oynanmaz bu kardeşim kartlar somut halde elinde olacak onları "tep" ederken hissedeceksin:)
[signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel

[Bu mesaj Borbag tarafından 21 Nisan 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Unutursan şöyle düşün, wizards nasıl para kazancak Magic'ten biz daha çok kart alıp hepsini toplarsak..toplamak yani gathering diyolar ki hepsini toplayın ki biz de daha cok kazanalım aynen pokemon gott catch'em all daki gibi[signature][hline]MKC
bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
hmm...
biz oynuyoruz ama üniversitede takılıyoruz genellikle
dısarıda oynamak icin pek zaman olmuyo acıkcası... ama ege üniversitesine gelirim diyosan bornova tarafına oynarız... ogretırızde :) kart degısecek arklar da cok...[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
Dantes, bana 4 tane ball lightning bulursan sevinçten amuda kalkıp karsıyakada 2 tur attıkdan sonra normal halime geridönerim ama sonra basım agrıyabilir bu durumda..
neyse iyi olur işte
Mesaj tarihi:
valla 1 tane var arkadasta onu bılıyorum
ama saglam bırseyle fln takas eder anca
yada satar bılemıyorum
dıger 3 une gelınce bulabılırım
yenı tanıstıgım bı elemanda vardır belkı de dedıgım gıbı saglam seyler ısterler takaslarda[signature][hline]Death will come on wings of song,
Mesaj tarihi:
netten paralı oynarsın ancak
magic online diye bir oyun var
http://www.magicthegathering.com a gir magic online yazısını gorursun oradan bılgı alırsın ayrıntılı ama dedıgım gıbı paralı[signature][hline]Death will come on wings of song,
Mesaj tarihi:
Olath konustum abi
arkadasın elinde 1 tane varmıs, ne kadar vercegini soruyo
daha fazla da bulmaya calısırım
sen bir fiyat soyle ozelden yada buraya yaz... bende iletiyim[signature][hline]Death will come on wings of song,
Mesaj tarihi:
olath soylerım abi arka dedıgım gıbı
bu arada deck ın varsa gelsene kampuse oynayalım...[signature][hline]Death will come on wings of song,
  • Yeni Oluştur...