Masakari Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 evde hasta yatıyorum tv ye bakam dedım me gorem cocuklar duymadın tekrarı yuh be kardesım bu kacıncı tekrar ayrıca kanald de seda sayanın programın unlu psıkolog aılenızın sex terapıstı haydar dumen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Of tv çok (td) bu aralar. AKŞAM OLSUN DA YEMEKTEYİZİ İZLEYELİM :DDD:SD:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sen birde foz a bak durmadan bez bebek+arka sıradakiler combosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 o yemekteyizi neden böldüler yaa sonunda ben olmuyon evde izliyemiyom aksıyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bende sabah 5 te denk geldim atv de çocuklar duymasına. nisan 1 şakalarının olduğu bölümdü.birden o yayınlandığı seneye gittim nedense aklıma orta 3 lgs sınavı filan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 O diziye o zamanlar da sinir oluyodum hala da sinir olurum. Hatta şimdi aklıma geldi sinir oldum bile :D Adam akıllı şeylerin tekrarlarını niye koymazlarki anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yayınlansın.. mümkünse günde 5 bölüm. pınar altuğ. daş. edit : imlâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 güzel dizi, izle mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hastaysan akilli tv yi ac arada guzel seyler cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bazı dizilerin özellikle yüksek maliyetli olanların bir süreliğine kaldırılması falanda söz konusuymuş. Bu aralar birşey daha dikkatimi çekti milyar kere tvde gösterilmiş bazı filmler tv de ilk kez diye millete yedirilmeye falan çalışılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 havuç bizim yan komşu lan gidip kırarım azını uyuz olduysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Havalıı havalıı havuç kafalıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 auhaa havuç şaka maka ergen olmuş eşşek kadar. bi de şu spastik ufo reklamlarına çıkmasa da ergen suratını görmesek daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar