Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fury Warrior hakkında


Yeager

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç gündür yeni ptr duyurulduktan sonra acaba Titan Gripden %5 hit penalty kalkması ile ne kadar hit ratinge ihtiyaç duyacağız diye forumlarda bu konu hakkında bilgi veren içerikler aradım. Bir kaç yerde bulduğum bilgileri de sizle paylaşayım istedim.

Titan Grip'in %5 penalty kalkmadan önce ihtiyaç duyulan yellow attacklar(ability vuruşlar) için hit cap 363dü.

Patch 3.0.8den sonra bu oran;

Dual-wield&white attack(auto vuruş)&Precision olmadan için hitcap: 919

Dual-wield&white attack(auto vuruş)&Precision ile beraber hitcap: 820

Titan Grip&yellow attacklar(ability vuruşlar)&Precision olmadan hitcap: 296

Titan Grip&yellow attacklar(ability vuruşlar)&Precision ile beraber hitcap: 197

Expertise için:

Weapon Mastery olmadan
(DPS) Expertise Dodge Reduction Cap: 213 Rating = 6.5% / 26 Skill

(Tank) Expertise Parry Reduction Cap: 410 Rating = 12.5% / 50 Skill

Weapon Mastery ile beraber
(DPS) Expertise Dodge Reduction Cap: 148 Rating= 4.5% / 18 Skill

Hit/expertise cap sağlayan warriorlar için bir sonraki adım için kritik vuruş ön plana çıkıyor;

* Buffsuz berserker stance içinde %30crit hedeflemek Flurry açık tutmak için ideal değer.

* Daha sonra AP için str stacklayabilirsiniz.

Rotasyon içinde;

Bloodthirst ile açılış yapılıp, Whirlwind ile devam edilir. Bu ikili, cdler el verdiğince sürekli kullanılır. Eğer rage' iniz 60 ve üzerindeyse Heroic Strike ile dpsinizi arttırabilirsiniz. Bloodsurge procladıkça Slamıda kullanmayı ihmal etmeyin.

Son olarak Glyphler içinde;
Glyph of Whirlwind
Glyph of Heroic Strike
Glyph of Battle

not: Yukarıda verdiğim bilgilerde illaki doğru budur diye bir iddiam yok, sadece edindiğim bilgi/tecrübeleri yansıtır, eğer düzeltmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz aydınlatıcı bilgileride paylaşırsanız hepimizin için faydalı olacağına inanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Talent olarak ise:

18/53 kullanılmasını öneririm.

Burda, yapılabilecek minor değişiklikler var tabi, isteğe göre.

Heroic Fury alınmayabilir, yerine Imp Execute verilebilir.
Intensify Rage azaltılıp, passive Bloodrage olarak Anger Management alınabilir falan.

Önemli olan Impale -> Deep Wounds + Two Handed Spec. alınması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda verdiğim glyph linkleri 2 major ve bir minor. Battle olanda minor grubunda yarayan belkide tek glpyh. Tabi diğerleride eklenebilir. Majorlerdede mutlaka WW ve HSnin alınması gerektiğine inanıyorum, yeni patchle cleave 3. olarak düşünülebilir keza bir çok yerde mob grupları aoe ile öldürülüyor.

Benim kullandığım raid talenti ise; 18/53

Grubumuzda her zaman için retri pala oluyor full might bufflı o yüzden commanding presence' e 2 puan harcıyorum geri kalan yine aoe için imp cleave gidiyor. Imp berserker rage' i de anger management' e tercih ediyorum, istediğim an extra rage kazandıran potion gibi düşünüyorum açıkcası.

Ekleme: Bu arada şayet bloodsurge proclamasını takip edemiyorsanız addon kullanmasını tavsiye edebilirim. Ben Milk Scroll Battle Text kullanıyorum, ayarlardan Bloodsurge proclayınca ses efekti vermesini sağladım(You'll die!) Bu sayede gerektiği zaman reaksiyon verebiliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Penalty kalkinca Spiked helm craftledigimde cap'i gecmis olacagim hatta sanirim, crit ve ap stacklemek bayagi kolaylasacak. Aggro sorunu pek olmadigindan aslinda parry yerine tactical mastery ve iron will almayi daha mantikli buluyordum ben, ozellikle rage'i harcadiktan sonra rend'i yenilemek icin battle stance'e geciyordum genellikle, execute glyph de cok basarili, zaten bosslar %20'nin altina indiginde rampage/lotp ile zerkerda crit rate %40'a ulastigindan dolayi flurry ile birlikte rage sorunu olmadigindan execute spamlemek de gayet guzel olabiliyor, bol bol da critliyor zaten.

Rotasyonda dogru olan oyle evet, bloodthirst ve whirlwind cooldownda oldugu surece heroic strike'larla tokatlamak, bloodsurge'u mutlaka degerlendirmek, vakit ve rage buldukca da rend/sunder yenilemek oluyor, sunder cok buyuk bir boost oluyor baslangictaki dps'i dusurse de, ozellikle raidde ekstra melee dps ve hunterlar bulunuyorsa.

Edit : Heroic fury boss'lara gore degisken bir olay yalniz gercekten, knockback saydiran, root atan bosslarda cok cabuk toparlanmaya yardimci oluyor da, her zaman da ise yaramiyor, biraz daha build kurcalamak lazim aslinda. Gangren'in dedigi gibi impale-dw-2hspec olmazsa olmaz tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

party de dranei oldugunda 332 hit ile sarı ataklarımda hiç miss yapmiyordu patchden önce. guilddede dranei den bol birşey olmadiğindan hit cap imi ona göre planladım. ve gayet memnundum. fakat beyaz ataklar %10 miss liyor her halukarda onun misslememesi için saçma sapan hit abanmaya gerek yok.

fakat aklımı kurcalayan en büyük problem, t7 bonuslarının arms bonusları olması. sanki blizz arms warriorlarıda pve ye kaydırmak istiyor gibi. kelthuzad dan axe i aldıkdan sonra arms a dönüp arms dps denemeyi ciddi şekilde düşünmeye başladım. o zamanda şu çelişki ortaya çıkıyor, arms oynarsam nedne expertise kasayımki? adam mümkünse dodge lasın ve parrylesinki bol bol overpower vurayım. arms oynarsam sanırım expertise i sıfır yapıcam bu yuzden. bu konuda fikriniz nedir? ve arms furry ye rakip olabilirmi dps de?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodsurge de söyle bir problem var, bloodthirst vurunca critlediğinde instant açılıyor, gerçi sanırım yeni patch de heroic strike ve whirlwind critlediğindede instant açılıcakmış o zaman iş değişicek.

ama mesele şu ki bunun için kullanışlı bir addon yada macro olmazsa ben sürekli vurdugum critledimi critlemedimi diye bakmaktan daha az dps yapmaya başlıyorum. critledi sanıp critlemediği halde basarsanda ciddi zaman kaybına yol açıyor. Bunun için bir addon yada macro varmı bildiğiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3.0.8 patchiyle beraber Bloodsurge' un; heroic strike, ww ve bloodthirst vuruşlarının %20şans ile proclamasını sağlıyor. Bu da slam kullanımını büyük ölçüde arttıracak. Takibi içinde gerçekten addon kullanılması çok faydalı olur. Gerek yukarıda verilen addon ile gerek combat text addonlarından ses efekti vermesini sağlayarak rahatca takip edersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Clearcast addonunu tavsiye ederim. Çok basit bir addon ayarı bile yok doğru dürüst. Ekranınıza büyüklüğünü ayarlıyabildiğiniz bir ikon koyuyor bu tarz proclarda ve bu ikon kullanmassanız gittikçe silikleşiyor. Benim ekranımda alt orta kısma normal ikonların 10 katı birşey çıkıyor, asla kaçırmıyorsun.

Sesi durmadım, üstümdeki buffı görmedim, ekranda çok effect var vs gibi konular sorun olmuyor.

Her classın bu tarz özellikleri için çalışıyor, mesela mage için instant Pyro, fireboll, finger of frost, %50 hızlı missle için kullanılabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...