Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acımasız Zalim Blizzard

Blinky

Öne çıkan mesajlar

abı kafayı yıcem ya afedersınız ama nette kadın resımlerıne bakan a*az* lar gıbı wow resımlerıne bakıyom butun gun. la gunde 1000 resım gozetlıyom we daha cok oynayasım gelıyo. cıakrın artık su oyunuda bızde kurtulak sızde kurtulun abı bole olmaz ya delırıcem
Sosyal ağlarda paylaş

sakin ol bakalım, yanlız değilsin. hele benim gibi aylardır bilgisayardan uzaksanız, mmo aşkıyla yanıp tutuşuyorsanız, yeni bir mmo'ya başlamanın heycanıyla wow tutkusunu karışık halde yaşıyorsanız;"ACIMASIZ ZALIM BLIZZARD" diye forum etiklerine aykırı bir başlık görseniz bile sinirlenip patlamazsınız.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

abı benım anlamadıgım sey neden turklerdende secılmedı beta test ıcın yada neden bu nedenle baska ne bılım asya serwerı acılmadı.sole dusunsene adamlar serwer acılınca adam akıllı oynucak bız daha yenı basladıgımız bı seyını bılmedıgımız ıcın malak gıbı bakıcaz oyuna. burasını cozemedım ben bu ısın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blinky, 07 Mayıs 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
sole dusunsene adamlar serwer acılınca adam akıllı oynucak bız daha yenı basladıgımız bı seyını bılmedıgımız ıcın malak gıbı bakıcaz oyuna.

o yuzden sanslisin
ne kadar gec olursa okadar tatli gelir bence baslamak oyuna
ki ayrica newbielik mmorpglerin en zevkli zamanlaridir, onunda tadini cikarmasini bil oynamaya basladiginda. bu adamlar oynamasini biliyo ben malak gibi bakiyorum diye dusunme, seninle birlikte birsuru insan newbie olacak, beraber ogreneceksiniz.[signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

ki zaten birçok kişi newbie değil burda yani uo, ao, swg, lineage vb vb oynadık artık çoğu kişinin belli bir birikimi, oyun stili falan var. en fazla oyunu kurarken kitapçığa göz atarız bazı tuşlar için :)

newbie olayının tek kötü yanı yanlış gereksiz skilleri falan almak zaten, onun dışında eğlencelidir oyunda one, bune, aa şune, aa öldüm falan diye dolaşmak :)

ki zaten betayı şu anda official oynayan 800 kişi bile yok, yani oyunu bilen kişi çok yok aslında, ayrıca beta olduğu için sürekli değişiyor oyunun iç sistemleri.

zaten open beta açılınca hepimiz giricez orda öğrencez.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

ben knight online takılıom an antrenman olsun wow gelene kadar bu arada blizz trde server acma olayı wardı warcraft ıcın tr disrt esen oyun ugrastı ama yapamadılar sanırım dogruda tr de altyapı zaif herneyse bizde oynıcaz elbet birgün[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka
battle.NET TFT ².aka
battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active
Sosyal ağlarda paylaş

Muhaha bizde bekliyoz wow u hemde bayaaaa bi zamandır.Millet one derken fıldır fıldır arıyoduk bı kac parca bılgı resmı...cıktı cıkacak neyse :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...