Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Piyasasında En İyi Teknik Servis?


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
hp'nin de çok iyi. Ama birazcık bulunduğun bölgeye ve aracı kullanıp kullanmana bakar. Tabi teknik servis dışında garanti ile alakalı ise yerinde garanti gibi şeylerede dikkat edip ürünü aldığın yere başvurabilirsin. Mesela metro aracılığı ile gelen ürünler servise gittimi bi ömür gelmiyorlar. Biz anakart yollamıştık 3ay sonra başka 0 anakart yollamışlardı. Ama 3 ay sonuçta.
HPnin güzel yanı telefon yada mail ile gelip evinden alıyorlar işi bittiğinde geri getiriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Toshiba kötü demiş birisi. Şu ana kadar 3 kere sorun yaşadım dizüstünde, birisinde anakart yandı, ötekilerde fanlarda arıza çıktı. Anakart yandıktan 9 gün sonra tamir olmuş bir şekilde teslim aldım. Kısaca Toshiba servisinden şu ana kadar memnunum, genelleme yapmazsan daha iyi olur gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ben hp den çok memnunum 2 laptomuda burdan alacak kadar. Hoş daha almadım ama işte alırsam hp alırım herhal. En geç 1 hafta içersinde teslim alabildim ürünümü 2 defa göndermiştim. Ha her olayda format atma takıntıları var ama olsun o kadar zaten sürekli yedekliyorum bana koymuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten uzun sürmesi olmamalı buradaki şart, ben esas adamların üçkağıtçılık potansiyeline bakarım.

HP servisinin çat diye ürün değiştirdiğini, aynısı yoksa daha iyisini verdiğini bin kere duydum etraftan. Buna karşılık ben VAIO'mu garanti bitimine 1 ay kala servise götürdüğümde, garantiden yırtmak için yapmadıkları haysiyetsizlik kalmadı mesela.

Böyle şeyler yapmamalı, atıyorum WiFi arızasına "ama RivaTuner kurmuşsunuz, overclock garantiden çıkarır" gibi uyduruk cevaplar vermemeli. Yoksa biri 5 günde tamir etmiş de öbürü 15 günde, çok da önemli değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sony ortalama 4.6gunde teslim ediyormus urunu.
hpdede herturlu cirkefligi yaptilar toshibadada. demek olay teslim ettiginiz bolge sorumlusunda bitiyor.

genel kaniyi gormek icin sikayetimvar.com a girin bakin hangi servis iyi hangi servis kotu.

begendiginiz hp en kotusu oradaki verilere gore sonra toshiba geliyor en az sikayet sonyde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce yazdım mı tam hatırlamıyorum, yine yazayım.
Compaq laptopum var, HP servisi bakıyor yani. Ben bu fukaraya önce XP, sonra Ubuntu, sonra korsan Vista kurdum, yaptırmadığım maymunluk kalmadı. En son adaptörü bozulunca servise götüreyim, hem beleşe adaptörü değişsin hem de orjinal Vista kurulsun, temiz iş olsun dedim (recovery partition da yamuldu tabi ben sığır gibi yedeklemeden XP kurunca başta)
Götürdüm, abi inceledi bi laptopu. Kapağı bozuk bunun dedi, baktım meğer kapak yamukmuş hakkaten. Fazladan onu da not etti. Değişmez heralde diyerek 3-5 ölü piksel var bir de dedim, onu da not etti.

1. hafta sonra;
Adaptör değişti (haliyle)
Monitörü çerçevesini bilmem nesini komple yenilediler
Format atıp Vista kurdular.

Ha bu Hasanpaşa'daki servisti, genel olarak nasıldır hiç bilemem. Ama benim alakalı olduğum HP servisi iyi.
Aklıma gelmişken sorayım bir de, ben bu alete ram takmak istiyorum. Servise götürüp ram takın desem parasını versem kendileri takar mı? Veya ram alıp ramle gitsem? Açıp takarım da hem laptop açmışlığım hiç yok, hem de garanti kapsamındaysa falan çıksın istemiyorum (ondan da emin olamadım şimdi). Servis ram takar mı kısacası?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hp den çok çektim. hala çekiyorum.

bilgisayar açılıyor fakat ekran simsiyah kalıyordu. servise verdim. tam 30. gün geri gönderdiler. bilgisayarı açtım, kesinlikle abartmıyorum 5 dakika bile geçmeden bilgisayar kendi kendine kapandı, yeniden açtığımda 1 ay önceki hata tekrarlandı. tekrar gönderdim...

ürün değişimi ise tam hatırlamyorum fakat aynı hatayı 3 kere, veya farklı hatayı 5 kere verirse oluyor sanırım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...