Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
off yanlız su ana kadar gördügüm en beceriksiz destro bu serverda... t3 deyim su an magusumla. lvl 31 olmak üzereyim girdigim 10 sc den birini anca kazanıyoruz. nasıl mal oynuyo millet böle dfsfd.

grubumda 2 healer varken heal almadıgım zamanlar oluyor. orderda ise 1 rp ile 1 wp 2 grubuda ayakta tutuyor kesemiyoruz resmen.

destin bu serverda bişi yapamamasına sasmamak lazım. bu serverda baslayalı 2 hafta olmuştur order kac defa fort aldı destin 1 defa forta gittigini gördüm o kadar:)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben baktım kim ne zaman girmiş diye az önce, zaten bizden sadece ben giriyormuşum. Senin sınavlar var biliyorum ama kalan insanlar baydı herhalde. Benim de sınavlar var Nisan'da, onun da etkisi yok değil ama oyun mutlu ediyor olsa az da olsa girmek için hesabı açık tutarım.

Resmi ağızdan düzeltileceği sözü verildi. Oyuncular 1.2.1 ile gelecek diyorlar, o da Nisan'da. O zaman bakıcam artık. Yani kapıyı açık tutuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi adıma söyliyim merge ÇOK İYİ oldu. Guild çok iyi. Tamam belki taktiksel deha değiller ama acayip eğlenceli ve yardımsever insanlar. Özellikle eğlence adına her girdiğim her gün gülmekten göz yaşartacak birşey oluyor ventte. Benim derdim oyunla, başta spesifik olarak Archmage'in hali ile. Hadi pop cap düzelmeyecek, ancak content ile telafi olur onu kabullenebilirim ama class balance'ın şaftı kaymış durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...