Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 karak-izor'u da bünyemize kattık, gördüğüm kadarıyla şu anda avrupa'nın en aktif sunucusu karak-norn haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 1. Karak Azgal. Norn sanırım 2. ama emin değilim, Mythic transfer sonrası census açıklarsa öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 arkadaşlar soyadı nereden alıyoruz.aldorfda bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 saraya girerken hemen sağda, merdivenlerin yukarısında duran bir adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 buldum buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 başka büyük bir guilde mi katılsak? online sayımız az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bazı teklifler oldu, bizimkilerle konuşacağım ilk önce ikisini de online görebilirsem. sonra herkesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 karak-hirn sunucusundaki bütün alliance'lar norn'a transfer olmak için anlaşmış, bu gerçekleşince azgal'ı yeniden geçip avrupa'nın en aktif sunucusu haline geleceğiz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bugün ilk defa inevitable city'i kuşattık hirn'den gelen order'ların da büyük katılımıyla. dün söylense inanmazdım, çok büyük sürpriz oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 nerde şimdi order tayfası norn demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bu gece bir kuşatma daha olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yalan oldu The Maw'ı alamıyoruz lag yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Inevitable city siege, Order'ın yarısı kapıda bekliyor. Bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 t2 de hep yönetiliyoruz bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 T2 deki tayfa T4 oldugunda ozaman gorun siz yıkımı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 off yanlız su ana kadar gördügüm en beceriksiz destro bu serverda... t3 deyim su an magusumla. lvl 31 olmak üzereyim girdigim 10 sc den birini anca kazanıyoruz. nasıl mal oynuyo millet böle dfsfd. grubumda 2 healer varken heal almadıgım zamanlar oluyor. orderda ise 1 rp ile 1 wp 2 grubuda ayakta tutuyor kesemiyoruz resmen. destin bu serverda bişi yapamamasına sasmamak lazım. bu serverda baslayalı 2 hafta olmuştur order kac defa fort aldı destin 1 defa forta gittigini gördüm o kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 karak hirn gelmeden önce tokatlanıyorduk.demekki karak hirn bayağı bir değişiklik yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 norn daki healer lar bir garip zaten 4 healer 2 bo yuz sc de.healerlar dps yapıyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Benim playtime neredeyse hiç girmiyorum diyebileceğim kadar düştü. Subs 6 Nisan'a kadar mı ne. Pop capler kalkana, healer kariyerlerine adalet gelene kadar tekrar açmayı düşünmüyorum. Sevenlerimin bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 haydaaa, benim sınavlar biteceği tarihte yaptığına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Valla ben baktım kim ne zaman girmiş diye az önce, zaten bizden sadece ben giriyormuşum. Senin sınavlar var biliyorum ama kalan insanlar baydı herhalde. Benim de sınavlar var Nisan'da, onun da etkisi yok değil ama oyun mutlu ediyor olsa az da olsa girmek için hesabı açık tutarım. Resmi ağızdan düzeltileceği sözü verildi. Oyuncular 1.2.1 ile gelecek diyorlar, o da Nisan'da. O zaman bakıcam artık. Yani kapıyı açık tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 neyse sen bilirsin, yapacak birşey yok. girince ister istemez saatler geçtiğinden girmiyorum şu ara mecbur. merge filan yaptık ama faydası olmamış o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kendi adıma söyliyim merge ÇOK İYİ oldu. Guild çok iyi. Tamam belki taktiksel deha değiller ama acayip eğlenceli ve yardımsever insanlar. Özellikle eğlence adına her girdiğim her gün gülmekten göz yaşartacak birşey oluyor ventte. Benim derdim oyunla, başta spesifik olarak Archmage'in hali ile. Hadi pop cap düzelmeyecek, ancak content ile telafi olur onu kabullenebilirim ama class balance'ın şaftı kaymış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kharan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ya ben durumumu izah ettim. Hoş benim de nisan da sınavlarım var gerçi. Ama ben düzelir düzelmez tekrar oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim de sinavlarim var mart ayi boyunca o yuzden hic girmiyorum (soylemistim zaten sam'e giremeyecem ben bir sure diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar