Mix Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hastasi oldugum halil gunesli karakterinin hergun beni olduren sozleriyle kendimden gectigim cok komik bi dizi :) (amaci komedi degil aslinda ) eski bi dizi zaten ama tekrar gosteriyolar hergun saat 18:30 da basliyor starda. bos zamani olan herkese tavsiye ederim gulmek icin birebir[signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 07 Mayıs 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ulan bu dizi bittimi bitmedimi??? bence iğrenç bi dizi...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 tekrardan basladi. buarada evet harbi igrenc kucuk kiz 4 bolumde 5 kere uvey babasina yakalandi kacti yakalandi kacti ama cok komik ehehe -ulan senin..... sen bir boceksin -bocegim abi aci bana lutfen abi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ya halil gunesli gibi bi insan olamaz.. milyonlarca kez kes sabriye kes dedi..[signature][hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 o dizi insanın hayattan beklentisini keser ya.geçen gün flash tv de yeni bölümünü izledim.anne ölmüs küçük kız löye kacmıs büyüğü ise halil gibi birin bulmus hala ev de oturuyor.bide çocukları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ne bitmez bi dizidir, kız bi kurtulamadı uyuz olmuştum baya izliyodum ama![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yeni bolumleri degilde eski bolumleri cok kopuk:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar