toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 land ve flying mountların heryerde hızı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 noggenfogger icip kuculup ucun garanti ediyorum daha hizli gelicektir firwewater icip buyuyun ucun kufur ediceksiniz mountum neden bu akdar yavasladi diye boy kuculunce animasyon hizlaniyor buyuyunce yavasliyor ama grafige aldandigimizdan sanki daha yavas ucuyoruz gibi geliyor ole biseyde var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Viktor said: noggenfogger icip kuculup ucun garanti ediyorum daha hizli gelicektir firwewater icip buyuyun ucun kufur ediceksiniz mountum neden bu akdar yavasladi diye boy kuculunce animasyon hizlaniyor buyuyunce yavasliyor ama grafige aldandigimizdan sanki daha yavas ucuyoruz gibi geliyor ole biseyde var bide ehehe doğru walla hatta normal yürüyüş hızı bile değişiyo zannediyoruz böle ortalarda minnacık bişey olarak gezinirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulsinful Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Dworgian said: druid çok yüksekten kaçarım moonfire inerken combattan çıkar fform yaparım Eğer ben yanlış anlamadıysam sen havada moonfire atıp düşerken combattan çıkıp forma gececeksin. Peki sen combattan çıkınca mob hala peşinden gelecek mi :) Ayrıca Taxilerin hızı heryerde aynı. En hızlıları onlar diye biliyorum ama birçok arkadaşın dediği gibi çok dolaşıyor. Ama iki nokta arasına en kısa yolu siz kendi mountunuzla (Epic) daha cabuk gıdebılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 77 DK ım, daha hiç flying skill öğrenmedim ve hiçbi flying mount almadım.3000 param var %280 uçmak istiyorum.Ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 5k daha para bulman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 5k+800g(sanırım) %60 flyingi de öğrenmen lazım. Ayrıca 1k da northrend de uçabilmek için cold weather flying almalısın. Bence hemen gidip %60 ve cold weather flying'i al. Beklemenin bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 nerden nasıl alacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dalaranda krasus' landingde trainer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mountı nereden alacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 elinin korunden, shadowmoon valleyde, giristeki yerde, shadowmoon village miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 DK mountundan bahsediyorsan http://www.wowhead.com/?item=40775#comments yok normal herhangi bir mount olur diyorsan shadowmoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gief! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yanlıs yere yazmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mechano-hog için malzemelerimi paramı tamamladım. Geriye bir tek yapabilen bir tanıdık engineer bulmakta kaldı sorun. :) Vrrr vrrmmmm vrmmm Absooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bu frostwyrm için pvpye bile başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Absolut said: Geriye bir tek yapabilen bir tanıdık engineer bulmakta kaldı sorun. :) seren yapabiliyor abi onu euh yapamıyomuş. hatta sen yaptırmışsın bile. neyse post kastım. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Hey bebek atlada bi tur gezdireyim sonra da beraber bişiler içer havamızı buluruz hehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 uwww çok çılgın motorcu hatun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 anam bu son resim ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Absolut said: Hey bebek atlada bi tur gezdireyim sonra da beraber bişiler içer havamızı buluruz hehehehehehe sonrada sewer deliginde assagi atlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 frost wrym cok güzelmiş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar