Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bi kere malzemeleri farmlamayıp ah den alıosan kendi kazancını %50 60 baltalıosun zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 fall damage yememek için, orada frosthold da bi quest var rewardlardan teki fall damage şeysi. onu alıp yapabilirsiniz mountla. gerçi ben aldım ama uğraşmayı düşünmüyorum druid adam napsın mountu=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Longshanks said: fall damage yememek için, orada frosthold da bi quest var rewardlardan teki fall damage şeysi. onu alıp yapabilirsiniz mountla. gerçi ben aldım ama uğraşmayı düşünmüyorum druid adam napsın mountu=P tamamda bi ustunde yazan noobda druid ama tutturdu dragon diye uc kendin ne yapıcan kusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hozceri said: Longshanks said: fall damage yememek için, orada frosthold da bi quest var rewardlardan teki fall damage şeysi. onu alıp yapabilirsiniz mountla. gerçi ben aldım ama uğraşmayı düşünmüyorum druid adam napsın mountu=P tamamda bi ustunde yazan noobda druid ama tutturdu dragon diye uc kendin ne yapıcan kusu rare binek abi aaa nie almıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sekli rengi rare olusu neden cok istiyon bi tek sende olucak ondan falan mı onun haric ibi sey se onu bekleyecegin zamanda baska bi seyden kazanırsın binek parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 az kişide oluşu abi tek sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Zevk meselesi. Belki adam kuş olmaktan sıkılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Napcan? Netcen? Zaten hep kuşsun? Bu gibi sorular hep drop şansını arttırmaya yönelik sorular... Yermiyiz? Yemeyiz imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 o kuş bende olsa da genelde sfform da olucam ama o olsun arad çıkarır binerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ne var bu proto drakede ya millet deli gibi dönüp duruyor oralarda onun için. Bence çok büyük kaba ve çirkin bir görünümü var, tabi bu kişisel görüşüm ^^ 2 tane flying mountum var. 1 tanesi Cenarion War Hippogryph diğeri Twilight Drake. Düşse bile es geçerim proto drakeyi ^^ http://img254.imageshack.us/img254/5862/wowscrnshot121308013004wt7.jpg Bu sıralar bunu kullanıyorum ama favori mountum Windrunner's Overlook'da bulunan şu mount. (Silver Covenant Hippogryph) http://img352.imageshack.us/img352/530/wowscrnshot121808121926hi7.jpg The Silver Covenant questleri dahil edildikten sonra bu mount oyuna eklenir diye umuyorum :) Cenarion War Hippogryph'in wotlk versiyonu diyebiliriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 deadwoll said: 3k'yı bir arada göremedim hiç, geçen 2.5k yaptım 500 de arkadaşın borcu vardı ama borcu alamadan 2.5kyı harcadım yalan oldu yine :'( 500 değil canım 300 adamı hasta etme :D L74 oldum sen yokken, 1.8k ya ulaştım, skinning "Artric Fur" 100g , 68 den beri 3 kere düştü. Herb fiyatları gayet iyi gibi, 35g/stack şimdiye kadar lootlayabildiğim 3 çeşit ot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 dalaranda bulunan fly mount vendorundan alinan kuslar trade edilebiliyor mu ? boe item olarak mi gözüküyor acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 nalaka efe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bu arada S2 itemları alamıyormuyuz ? Champions Hall daki ilgili vendor da yok ! Sezonun başlaması mı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 @Nessarien Abi oha diyorum twilight Wanquish title ı için,harbi helal olsun.Heigan the unclean achivementı,harbi hardcore sunuz ya. /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 10gunde , gunde 2 saatle 6200g kastim:) sadece para kasmak icin giriyorum zaten, suanda da 2.5k gold um var :) elimde mining ve jc olarakta 3k ya yakin malzeme var tutuyorm suanda satmadan :) jc ve minng iyi para kazandiriyo ya ozellikle piyasayi takip ederseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ness, bi yandan yavru köpek bakıp bi yandan nasıl bu kadar çok wow oynayabiliosun anlat bilelim. benim köpek 1 yaşında 1 sn yerinde durmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 O değil az önce ekye nin armory e baktım girerken daha Ekye the immortal olarak karşılıyo ve sadece 1 tane 25 man raid achivement ı kalmış,öh ya immortal ne ya.Hiç mi wipe yenmez bi raidde. Onu geçtim 205 emblem of valor toplamıs.520 emblem of heroism. Get a life ulen. Link olsun http://armory.wow-europe.com/character-achievements.xml?r=Magtheridon&n=Ekye Edit:Bişey dikkatimi çekti,ayın 13 ünde çıkan bi oyun ve 21 inde toplanılan 100 valor,nasıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 0ne said: @Nessarien Abi oha diyorum twilight Wanquish title ı için,harbi helal olsun.Heigan the unclean achivementı,harbi hardcore sunuz ya. Teşekkürler ama hardcore kavramı pek geçerli değil mevcut encounterlar için belkide wotlk hep böyle devam edecek bilmiyoruz 1 günde raidler bitiyor (server kaynaklı lag olmazsa). Zor olan birşey yok şuanda. İnsanlar sıkılmasın diye achievementlar eklenmiş işte hem iyi bir pazar stratejisi oldu wotlk öncesi çok kişiyi oyunda tuttu (tbc öncesi yüksek rakamlara ulaşıldıysada oldukça fazla kaliteli oyuncu kaybetti wow bu sefer bu yaşanmadı) hemde bazı encounterları eğlenceli hale getirmeye vesile oluyor ^^ Greeny said: ness, bi yandan yavru köpek bakıp bi yandan nasıl bu kadar çok wow oynayabiliosun anlat bilelim. benim köpek 1 yaşında 1 sn yerinde durmuo. İyide sen canavar besliyorsun sepetini yedi diye yazmışsın :D Bense dalmaçyalı uysal şirin minicik bir bebiş köpek (en azından şimdilik :P ) Nazar değerde vahşileşir ve huysuzlaşırsa senden bilecem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 0ne said: Edit:Bişey dikkatimi çekti,ayın 13 ünde çıkan bi oyun ve 21 inde toplanılan 100 valor,nasıl ya. Ben de cevap istiyorum bu soruya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bug vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta düzeltildi mi bundan bile emin değilim. Emblem of Valor/Heroism achivement statusu sahip olduğunuzdan daha fazla gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 strat timed run'da 5 farkla kaybettim drake'i :'( typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 5 farkla kaybetmek 1 farkla kaybetmekten iyidir. Polyanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 toggie said: strat timed run'da 5 farkla kaybettim drake'i :'( typoilk girişimde aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ben de ilk kez girmistim, timed runa. oyundan cıkacakken tam 4 tane swe buldum heroic achievementlarına kasan. adamlar hayvan olunca kolay oldu tabi timed yapmak. ama kaybettik iste :p sonra gittik 43 saniyede maiden kesik HoS'ta, aldık achievementı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar