erdallol Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 biz bir internet cafede oynuyoruz ve deli bir sphere kurduk fakat nete açamıyoruz ağdan giriliyo ama netten ne yaptıysak giremedik yardim edermisinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Router lazimmis o is icin, kendim de network problemleriyle bogusuyorum su ara, anlamam pek.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ana makineye mi kurdunuz ? Yoksa Landan ßa$ka makineye mi ?[hline]Gm Joe[i] Xeria Shard [i]Staff Member icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur EmaiL:[email protected] :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Daha önce de anlatmıştım bu konuyu, fakat pek ilgilenen olmadı demek ki. Ana makinaya kurmanız ile, Local Networkünüzdeki herhangi bir makinaya kurmanız arasında bir fark yoktur. Ana makinanın network ayarlarinda belirli bir portu rahatlıkla local networkteki bir makinaya yönlendirebilirsiniz. Ha ana makinanız win32 ise, o zaman ek program kullanmanız gerekebilir tabii..[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sphere.ini dosyasındaki ip adreslerini kontrol edin birde firewall war ise portu açmak zorundasınız.. Bunun yanında eger ana makineye aktardıysanız yine ini iiçindeki uo uzantılarını v.s kontrol edin derim.. ama buyuk bir olasılıkla sphere.ini den kaynaklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Valla biz de cafeden kuruyoruz ve hiç bir problemle karşılaşmadık şimdiye kadar[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ana makineden kuruyorsunuzdur ekstra bir ayar vs yapmadiysaniz. Yaptiysaniz da 'sorun cikmadi' yerine nasil yaptiginizi bi deyiverin adama :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bende aynı sorunlarla karşı karşıyayım Ana makinaya kurdum LAN 'dan oynuyoruz ama netten olmuyor IP ve PORT'uda internet IP ve PORT'U neyse onu yazdım ama olmuyor neden die merak ediyorum yardımcı olurmsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar