Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whoper mı? big Mc mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bking,her türlü bking.

sosları ile,burgerları ile,sosların çeşitliliği ile,eğer seviyosanızda elma dilim patatesiyle Mc Donald's ın fabrikasyon burglerlerinden daha kaliteli olduğu bariz.

Zevk ve renk olayı tabiki,ama ben damak tadıma güvenirim,Mc'bkingden iyidir diyen adama ishe şüpheyle bakarım

Mc Turco , minimal tavuk ve cheese burgerları vede tatlı ekşi sos sayesidne mc donalds'a giderim,başka türlü yüzüne bakmam.

ha ciğer+amerikanlı tost + goralı + pide döner + bilimum ürünüyl bir büfeyi tercih ederim,helede marmaris büfelerin soslu cheeseburgerlerı...of

ULAN GECE GECE ARGH
Mesaj tarihi:
alperozg said:
Revangelis said:
bugün yedim, steakhouse çok güzel olmuş

bu steakhouse köftesini alıcan big king xxl ın içine koyacaksın, 2 tane olunca dayanılmaz olur, yaptırmak lazım bi ara

of iyi fikir aslında
yannız steakhouse un içinde hafif ekşimsi (böle çok ekşi deil de nar ekşisi gibi) bi sos var, onu unutmamak lazım. leziz.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

ha ciğer+amerikanlı tost + goralı + pide döner + bilimum ürünüyl bir büfeyi tercih ederim,helede marmaris büfelerin soslu cheeseburgerlerı...of

Olmamış.

Hile yapmışsın.

O zaman biftek kaşarlı, yada salçalı dilli tost derim.

Hatta yarım ekmek kokoreç hepsini döver kanımca.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ramocan said:
Belli zamanlarda teke(keçinin erkeği) eti son derece ağır kokar ve sindirimi zordur. Tekenin testestron oranında meydana gelen artışlar eti sert ve kuru bir hale getirir. Şu ana kadar hiç keçi eti kullanmadık, kullanmayı da düşünmüyoruz...

pekala genede ankara'da malltepe mall'da deneyeceğim köfteci ramiz'i çünkü merak ettim. ilginizede teşekkürler :)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...