Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whoper mı? big Mc mi?

Tron

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
atmış olduğunuz özel mesajda belirttiğim gibi bu kişi kızılay bakanlıklar'da çalışan ve türkiye adına avrupa birliği ile gıda uyum süreci içerisinde türkiye'nin önde gelen yüksek gıda mühendisleri tarafından oluşturulmuş bir komitenin en başında bulunan isimlerden birisidir. kendisi belki bu tadı alarak bana söylemiş olabilir. kendisi oradaki köfte satan dükkanınızda çalışan kişilerle konuşmuş veya orada dağıtılan tanıtım katologlarından birisini okurken bunu görüp bana iletmiş olabilir ve bu konuda bir bilgim yok. elbette, markanızı kötülemek gibi bir amacım yok sadece böyle birşeyi bana söylediği için paylaşmak istedim.

Ramocan said:
Bu konuda elinizde herhangi ver veri var mı ya da gıda muhendisi arkadaşınız ile görüşmemiz mümkün mü?
teşekkürler...

orc_lord said:
nutella yerim said:
ramiz usta tire köfte (tu)

köftelerinde keçi eti varmış hatta yedikten sonra sindirim sisteminde bir hızlanma görülüyormuş. nereden biliyorum derseniz gıda mühendisi olan bi tanıdığımdan öğrendim.

whooper ve mc'nin yeri ayrı. yani ikisinin farklı yeri var benim için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
fede doğru söylemiş yani kişiden kişi göre değişir tabi buda ancak köftelerinde keçi eti kullanıpta bu belli olmuyor ve bir lezzet katıyorsa bunda markayı kötüleyici bi durum olduğunu sanmıyorum. internette yapılan yalan haberler gibi bi içerik oluşumuda söz konusu değil tabi. merak ettim ve gidip deniyeceğim ankara'da malltepe mall'daki köfteci ramiz'i..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yaptığım yorum üzerine gıda mühendisi olan kişi ile konuştum ve bu bilgiyi bir arkadaşından edindiğini söyledi. keçi eti bulunduğunuda kötü anlamda değil köfteye verdiği lezzet bakımından söyledi. sanırım çok fazla tadından da anlaşılmıyormuş. neyse denemek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Keçi eti genellikle lezzet amacı ile değil, kaliteli et bulunamadığı zamanlarda etin koku ve yoğunluğunu arttırmak için kullanılır. Bizim kapasitemizde üretim yapan bir şirketin %20 keçi eti kullanması bile küçükbaş hayvan telefi anlamına gelmektedir....

orc_lord said:
yaptığım yorum üzerine gıda mühendisi olan kişi ile konuştum ve bu bilgiyi bir arkadaşından edindiğini söyledi. keçi eti bulunduğunuda kötü anlamda değil köfteye verdiği lezzet bakımından söyledi. sanırım çok fazla tadından da anlaşılmıyormuş. neyse denemek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Big Mac'in sosunun tarifini bilen var mı?
Sadece o sos için yiyorum şu mereti.

Not: Thousand Islands değil. Biraz andırıyor ama değil.

Ha, oyum bu arada sos farkıyla Mega Mac'e (Tabii siparişte bol soslu kısmı belirtilmeli).

Ayrıca Bkz. Big Mek

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...