Greeny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Muhtmelen ileride lazım olacak böyle bir topic. İlk post benden olsun, 3 gün önce oyuna başladım 3gündür de köpek gibi lag sorunu yaşıyorum. Downloadlarda full hızımı görebiliyorum, wireless bağlantım mevcut. Spikedan vs den geçilmiyor sclerde olsun orvrlerde olsun. Napmalı?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sunucu yoğunluğuyla ilgili geçici bir sorun olabilir, çünkü 1.1 geldiğinden beri kalabalık sunucularda çok orvr dönüyor ama senaryolarda şahsen pek sıkıntı yaşamadım henüz. sunucular maalesef fransa'da olduğundan elbette ondan kaynaklanan devamlı bir yüksek latency var wow paris sunucularında olduğu gibi. yakın zamanda düzelecek bir durum değil ama iyi kötü alıştım gene, aoc kadar düşük olsa zil takıp oynardım sokakta. :/ your freedom deneyenler vardı ama ne kadar işe yarar bilmiyorum, denenebilir belki.
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oyunun ömrü bukadarmış sanırım benim için. anlamsızlaştı çünkü öğrenirken pek takmamıştımda rank arttı sclerde bi olaya girelim dedik patladı. 5 player aynı ekrana geldi mi donuyor oyun donmak dediğim bağlantı açısından spike işte. 5 saniye sonra ölü olarak buluyorum kendimi delay zaten vardıda spikela oynanmıyor. wirelesstan mı acaba arkadaşın acciyle wow deniyelim bakalım görelm.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 öyle olmaması lazım, en azından senaryolarda. değişik saatte veya günde tekrar dene bence, dediğim gibi dün gündüz saatlerinde benzer durum vardı. 2-3 saat sonra düzeldi.
Rdoann Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Your freedom özellikle action bardaki tıklama işleve geçmede sorunlar yaratıyordu.Ancak 1.1 ve 1.05 deki optimizasyonlardan sonra denemedim.
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 loading ekranında daha ne kadar beklemeliym acaba. gerçi laggle ilgilide deil bu. nese.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 aynı sorun bende de var greeny. 2 gün oldu tekrar oyuna baslayalı ve dedigin derecede loag spike olayı bende de oluyor. halbuki olmuyordu önceden veya baska bi online oyuna girince kaymak gibi ama waru acınca deli lag. bu oyuna özel yani benim için. bu son patch den sonra oldu bu kesinlikle yoksa k8p de ben daha öncede char actım oynadım hic bir problem yoktu. ancak sasılacak durum herkesde böyle olmaması kiminde gayet normal.
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bu gectıgımız son 3 gun bayram dolayısıyla zaten ıhrenctı baglantılar. Bugun gayet ıyı.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bayramla falan ilgisi yok oyunda bariz asırı latency problemi var. deli lag spikelar oluyo bazende dc oluyo bende. bi kac kişide de var bu sikayet belki herkesde yok ama anlamadım. sanki 56k modemle oynuyorum oyunu
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kendileride durumdan haberdat bugün serverlar kapandığında bu konuyu çözecekler sanırım iyileştirme ve etkinlikler eklenecekmiş.
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Aynen bende de sardius gibi , umarım kısa sürede çözerler.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dün bakımdan sonra nispeten daha iyidi gündüz biraz lag oldu yine ama aksam yok denecek kadar azdı. garip bi durum. neyse böle olsa bile yeter inşallah yamulmaz yine.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 evet su son bakımlardan ve patchlerden sora düzeldi bende. düzeldi diyebilirim 3 gündür falan yok lag gayet güzel. umarım sizlerde de böyledir.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 evet gayet güzel şu ara, lag sorunu ben de yaşamadım bu hafta. halledilebilen birşey olduğunu bilmek rahatlatıcı.
Madnex Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bende hala lag var ya çok kötü durumdayım oysaki üyeliğimi daha yeni aktif etmiştim. Sizin gibi Wireless kullanıyorum eğer ekstradan birşey yapmam gerekirse söylermisiniz?
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 wireless le falan alakası yok fransız değil mi adamlar ib. yapıyorlardır bize :) 3mb patch 3,5 saatir inmedi gitti 3 mb altı üstü...
Öne çıkan mesajlar