Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency/Lag Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Muhtmelen ileride lazım olacak böyle bir topic. İlk post benden olsun, 3 gün önce oyuna başladım 3gündür de köpek gibi lag sorunu yaşıyorum. Downloadlarda full hızımı görebiliyorum, wireless bağlantım mevcut. Spikedan vs den geçilmiyor sclerde olsun orvrlerde olsun. Napmalı?
Mesaj tarihi:
sunucu yoğunluğuyla ilgili geçici bir sorun olabilir, çünkü 1.1 geldiğinden beri kalabalık sunucularda çok orvr dönüyor ama senaryolarda şahsen pek sıkıntı yaşamadım henüz.

sunucular maalesef fransa'da olduğundan elbette ondan kaynaklanan devamlı bir yüksek latency var wow paris sunucularında olduğu gibi. yakın zamanda düzelecek bir durum değil ama iyi kötü alıştım gene, aoc kadar düşük olsa zil takıp oynardım sokakta. :/

your freedom deneyenler vardı ama ne kadar işe yarar bilmiyorum, denenebilir belki.
Mesaj tarihi:
oyunun ömrü bukadarmış sanırım benim için. anlamsızlaştı çünkü öğrenirken pek takmamıştımda rank arttı sclerde bi olaya girelim dedik patladı. 5 player aynı ekrana geldi mi donuyor oyun donmak dediğim bağlantı açısından spike işte. 5 saniye sonra ölü olarak buluyorum kendimi delay zaten vardıda spikela oynanmıyor. wirelesstan mı acaba arkadaşın acciyle wow deniyelim bakalım görelm.
Mesaj tarihi:
öyle olmaması lazım, en azından senaryolarda. değişik saatte veya günde tekrar dene bence, dediğim gibi dün gündüz saatlerinde benzer durum vardı. 2-3 saat sonra düzeldi.
Mesaj tarihi:
aynı sorun bende de var greeny. 2 gün oldu tekrar oyuna baslayalı ve dedigin derecede loag spike olayı bende de oluyor. halbuki olmuyordu önceden veya baska bi online oyuna girince kaymak gibi ama waru acınca deli lag. bu oyuna özel yani benim için. bu son patch den sonra oldu bu kesinlikle yoksa k8p de ben daha öncede char actım oynadım hic bir problem yoktu. ancak sasılacak durum herkesde böyle olmaması kiminde gayet normal.
Mesaj tarihi:
bayramla falan ilgisi yok oyunda bariz asırı latency problemi var. deli lag spikelar oluyo bazende dc oluyo bende. bi kac kişide de var bu sikayet belki herkesde yok ama anlamadım.

sanki 56k modemle oynuyorum oyunu
Mesaj tarihi:
Bende hala lag var ya çok kötü durumdayım oysaki üyeliğimi daha yeni aktif etmiştim. Sizin gibi Wireless kullanıyorum eğer ekstradan birşey yapmam gerekirse söylermisiniz?
  • Yeni Oluştur...