SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Engelli bir çocuğun hayata asılmasını anlatan etkileyici bir dram.imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sendemi gkore filmleri hastasısın yoksa :) arkadasımda dev bir arşiv var en son konuştuğumuzda okuldan transfer olacam falan diyordu kaybetti kendini :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hastalıktan öte =) askerden sonra gitmeyi düşünyorum bende hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 buna benzer bi film vardı, sagır bi cocugun sorf orenme hikayesi falan. neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 edik özel msja tıklayacağıma alıntıya tıklamışım özür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Çok beğendim filmi. Az önce izledim. Gerçekten çok güzeldi oldukça hoşuma gitti izleyin. Annenin çocuğu için savaşması otizmin bu kadar güzel anlatılması. Hikayenin gerçek oluşu ise daha da anlamdırdı filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar