SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Amerika hala katilleri arasın dursun filmde ama bu filmde sudan çıkmış balığa döneceksiniz.imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gerçekten çok güzel bir filmdir,hatırladığım kadarıyla da yaşanmış bir olaydan uyarlanmıştı izleyin izlettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bu filmi açıkçası hiç duymamıştım, tavsiye üzerine izledim. Klişelerden arınmış seri-katil kovalamacası olarak çok yüzeysel bir yorum yapılabilir. Trajikomik bi anlatımı da var filmin. Ben çok beğendim. Filmin ilk yarım saatinde pes edilmemeli bi de. Bir noktadan sonra ağır ama iyi roman misali, film sizi içine çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Normalde 2 saati aşkın filmleri bitiremem ama çok sürükleyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar