Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar yagsin artik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kingpin said:
yağmasın kar mar tatil etmiyorlar zaten universiteleri :p kış lastiği de yok bi de lastik masrafına girmeyelim durduk yere dsfds.

+1 in en çok yakıştığı cümle
Mesaj tarihi:
ilköğretimde lisede filan çok severdim kar yağmasını da, üniversitedeyken istemem yağmasın

geçen sene lab dersi var diye 3 saatlik yol gitmiştim o soğukta, karda bata çıka, üni tatil edilmemesine rağmen hocanın gelmediğini öğrenip bi 3 saat daha yol tepip eve dönmüştüm, o günden beri kardan nefret ediyorum. üniden de nefret ediyorum.

kingpin +1
Mesaj tarihi:
İzmirli olarak ve gezmemiş biri olarak kara harbi hasretim ya Her sene izmire 1 kere kar yağar yani İzmir'in merkezine bende direk giyinir dışarı çıkarm.Geçen sene sanırım yağmadı üzülmüştüm.Küresel ısınma yerine küresel soğuma olsaydı da İzmir'e de kar yağsaydı adam akllı :(
Mesaj tarihi:
Dartanian said:
İzmirli olarak ve gezmemiş biri olarak kara harbi hasretim ya Her sene izmire 1 kere kar yağar yani İzmir'in merkezine bende direk giyinir dışarı çıkarm.Geçen sene sanırım yağmadı üzülmüştüm.Küresel ısınma yerine küresel soğuma olsaydı da İzmir'e de kar yağsaydı adam akllı :(

kara harbine hasretin varsa git çanakkale savaşına
yıh yıh yıh öeyaehfds
Mesaj tarihi:
kingpin said:
yağmasın kar mar tatil etmiyorlar zaten universiteleri :p kış lastiği de yok bi de lastik masrafına girmeyelim durduk yere dsfds.
doğru nasıl olsa tatil olmuyor yağmasın kar :D
  • Yeni Oluştur...