matama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yeter ya butun avrupaya kar yagdi kalkti bir daha yagdi istanbulda bulut bile yok. yagsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yağsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kar yağınca da götümüz donuyo. insanoğlu bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yağmasın kar mar tatil etmiyorlar zaten universiteleri :p kış lastiği de yok bi de lastik masrafına girmeyelim durduk yere dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kingpin said: yağmasın kar mar tatil etmiyorlar zaten universiteleri :p kış lastiği de yok bi de lastik masrafına girmeyelim durduk yere dsfds. +1 in en çok yakıştığı cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Tabi zengin bebesi olduğun için kar yağarken otobüs camına başını dayayıp hayatının gözlerinin önünden film şeridi gibi geçtiği o hissiyatı bilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilköğretimde lisede filan çok severdim kar yağmasını da, üniversitedeyken istemem yağmasın geçen sene lab dersi var diye 3 saatlik yol gitmiştim o soğukta, karda bata çıka, üni tatil edilmemesine rağmen hocanın gelmediğini öğrenip bi 3 saat daha yol tepip eve dönmüştüm, o günden beri kardan nefret ediyorum. üniden de nefret ediyorum. kingpin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ahah pekaziz :) sen hic kayseride yasadin mi :) hayatta bilmeden konusmayacan :) ama her neyse cidden artik kar yagsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yağsın, bişi olmaz. gerekiyorsa okulu kırarız (sınav ya da final olmasın da). yağsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yağsın yağsın antalyadan geldik kar görelim :: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 izmir ne kadar fakir bu konuda ya bi kar yağıyoo 1mm kadarcık koca caddeden bi tane adam akıllı kar topu yapıyon : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hava soğuk bile değil adam gibi nası kış anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yağsın bence de okullar tatil olsun karda kışta kütüphaneye gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 mevsimler kayıyo ondan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Erzurum -23 felanmış, atlayın otobüse gidin, action olsun :) http://img.blogcu.com/uploads/DADASERDEM_adam_boyu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 İzmirli olarak ve gezmemiş biri olarak kara harbi hasretim ya Her sene izmire 1 kere kar yağar yani İzmir'in merkezine bende direk giyinir dışarı çıkarm.Geçen sene sanırım yağmadı üzülmüştüm.Küresel ısınma yerine küresel soğuma olsaydı da İzmir'e de kar yağsaydı adam akllı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Dartanian said: İzmirli olarak ve gezmemiş biri olarak kara harbi hasretim ya Her sene izmire 1 kere kar yağar yani İzmir'in merkezine bende direk giyinir dışarı çıkarm.Geçen sene sanırım yağmadı üzülmüştüm.Küresel ısınma yerine küresel soğuma olsaydı da İzmir'e de kar yağsaydı adam akllı :( kara harbine hasretin varsa git çanakkale savaşına yıh yıh yıh öeyaehfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sintisyzer +1 ben de öyle anladım 2 sefer okudum yağmasın kar fln ne gerek var yav ya da sadece barajları besleyen dağlara yağsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben de orda bi 5 saniye takıldım cümleyi anlamak uğruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ardeth sayısalcı olmanın hakkını verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 istanbula kar şubata kadar bence 1 kere yağar. küçük ihtimallede 2-3 kere yağar.(max 3, 4 olmaz bile)ama ben ihtimal vermiyorum. şubat ayında ise tutacak kadar yağma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kingpin said: yağmasın kar mar tatil etmiyorlar zaten universiteleri :p kış lastiği de yok bi de lastik masrafına girmeyelim durduk yere dsfds.doğru nasıl olsa tatil olmuyor yağmasın kar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Harbi yağsın lan. Nefret ediyorum kuru soğuk havadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kar dpt başlığını uplamak istiyoruz artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar