pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sitelerden video indirebileceğim bir program arıyorum.Youtube vs. için değil videolarında jw player kullanan sitelerden video indirmek için lazım.bulursanız çok makbule geçerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://www.videodownloader.net vardı ama hala çalışır mı bilinmez. ayrıca real player(dı sanırım) yüklediğinde bu tarz videoların üstüne gelince download diye bir link çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://vixy.net/ Program değil,adresi yazıuosun o kayıtediyo ordan indiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 idm de çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 vixy.net indirmiyor ki doğrudurust, surekli error veriyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Firefox' un flashgot eklentisini yüklersen bu tür videoları indirebilirsin. Pencerenin sağ altında indirmen için tuş çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 firefox kullanıcaları icin downloadhelper deyu bir eklenti mevcut.istediginiz yere patır kutur indirebilirsiniz sitelerdeki her turlu videoyu .flv uzantısı ile http://www.downloadhelper.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ben adblock plus la indiriyorum. engellenebilecek öğeleri göster diyorum, oprdan buluyorum, sonra öğenin adresini kopyala gibi bi seçenek var, onu da flashgete. çok kasıyorum ama eklenti yüklemekten ff bayıldı artık. format atana kadar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Eralp said: Firefox' un flashgot eklentisini yüklersen bu tür videoları indirebilirsin. Pencerenin sağ altında indirmen için tuş çıkıyor. En rahatı bu şekilde sayfada vidyo varsa direk sağ altta işaret çıkıyo, tıkladığında iniyor. Ama flashget yüklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 7thBreath said: En rahatı bu şekilde sayfada vidyo varsa direk sağ altta işaret çıkıyo, tıkladığında iniyor. Ama flashget yüklemen lazım. Flashget dışında bir indirme programı da olabilir. Flashgot çoğunu tanıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yeni konu açmıyım dedim. var mı adam akıllı program şuanda youtube dan indiren ? chrome kullanıyorum eklenti yok galiba çalışan. zaten chrome da adam akıllı bi download manager bile kullanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben de normalde chrome kullanıyorum ama mozilla da yüklü. download helper addonu var çoğu siteden video/müzik her şeyi indirmeni sağlıyor, çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar